Indholdsfortegnelse:

Anonim

Trin

Fjern bagpanelet fra din Green Dot-pakke. Bag panelet finder du aktiveringsnummeret. Indsamle din købskvittering. Kvitteringen har et ekstra nummer, du har brug for til at aktivere det forudbetalte GreenDot MasterCard. Dette er dit personlige identifikationsnummer til aktivering. Du finder den på din kvittering ved siden af ​​"PIN".

Trin

Besøg Green Dot-aktiveringssiden for at aktivere dit midlertidige kort online (se Ressourcer). Indtast den 20-cifrede aktiveringskode i den første boks, og skriv derefter "Captcha-koden" i den anden boks. Klik på "Fortsæt" for at gå gennem aktiveringstrinnene. Du skal indtaste din pinkode, socialt sikkerhedsnummer, fuldt navn og postadresse. Når du er færdig, er dit kort registreret og aktiveret.

Trin

Ring Green Dot telefonisk for at registrere og aktivere dit midlertidige MasterCard via telefon. Driftstimerne er kl. 8 til kl. Mandag til fredag ​​og kl. 8 til 10 Lørdag og Søndag (Eastern Time). Nummeret er 866-785-6963. Sig "registrer et kort", når du bliver bedt om det, eller tryk på "1." Du overføres til en Green Dot-repræsentant. Giv repræsentanten dit aktiveringsnummer, PIN-kode og personlige oplysninger for at registrere og aktivere dit kort.

Trin

Aktivér dit permanente, genopladelige Green Dot MasterCard, når det kommer i posten. Dette tager normalt 7 til 10 arbejdsdage. Besøg den permanente kortaktiveringswebsted for Green Dot (se Ressourcer) eller ring 866-795-7605. Til aktivering skal du bruge det 16-cifrede MasterCard-nummer, udløbsdatoen og den trecifrede kode, der findes på bagsiden.

Anbefalede Valg af editor