Indholdsfortegnelse:

Anonim

Walmart Money Card er en forudbetalt MasterCard-debetkonto. Pengekortet giver brugerne mulighed for at foretage indkøb hvor som helst MasterCard-logoet er fundet og accepteret. Walmart har flere forskellige metoder til at fylde og deponere penge på disse kort, herunder i butikker og i elektroniske kiosker.Visse metoder vurderes gebyrer, hvor andre ikke er. Vælg den metode, der passer bedst til dine økonomiske behov.

Trin

Betal kassekontoret og få penge straks deponeret til dit kort. Fra maj 2011 er gebyrer for kontante indbetalinger $ 3, og du får lov til op til $ 1.100 i indskud pr. Dag. Præsentér dit kort, når du deponerer og få det til at skifte øjeblikkelig kredit.

Trin

Betal depositum med check ved checkout stand. Penge er verificeret via elektronisk check indskud. Du har lov til at indbetale op til $ 1.500 hver dag med en check.

Trin

Gå til en Walmart MoneyExpress Center kiosk, fundet i udvalgte Walmart butikker. Stryg dit kort, indtast din PIN-kode og indsæt kontanter i maskinen for øjeblikkelig kredit. Hver kioskafgift opkræver et gebyr på 3 USD.

Trin

Ordne direkte indbetaling fra din arbejdsgiver til dit Walmart Money Card. Indtast routing nummer og kontonummer sammen med en tomt blækkontrol til Walmart kundeserviceskab for at arrangere de direkte indskud.

Trin

Køb "Money Packs" hos Walmart butikker. Disse er forudbetalte kort med PIN-numre. Betal for dem ved checkout tællere, ridse ryggen efter at de er swiped og aktiveret og ring det gratisnummer for at give PIN-koden til dit Walmart Money Card og få øjeblikkelig indbetaling og kredit.

Trin

Arranger en bankoverførsel via din bank. Giv Walmart Money Card-kontonummeret til din bank og betal pengeoverførselsgebyret.

Anbefalede Valg af editor