Indholdsfortegnelse:

Anonim

Et begrænset partnerskab fungerer som en virksomhed og er organiseret og skabt underlagt lovgivningen i staten. Partnerskabsaftalen bestemmer partnerskabets tilrettelæggelse, og om partnerne er begrænsede, generelle eller ledende partnere. Begrænsede partnerskaber er ikke selskaber, så officerer og direktører er ikke påkrævet.

Organisation

Begrænset partnerskabsorganisation sker i henhold til en partnerskabsaftale, som navngiver de begrænsede og generelle partnere. Hver partner investerer i partnerskabet, og aftalen fastlægger hver partners ansvar og kapitalkrav. Begrænsede partnerskaber har lovlige og statslige krav, som f.eks. Partnere, der ikke har nogen indflydelse på ledelsen, eller de mister fordelene ved begrænset partnerstatus. Begrænsede partnere har begrænset ansvar vedrørende retssager og tab.

Stat Filings

Selvom et begrænset partnerskab ikke skal have embedsmænd eller direktører, skal partnerskabet registrere sig hos staten. De fleste stater tillader online arkivering til registrering, og kræver navn og adresser til de generelle og begrænsede partnere. Denne arkivering bliver offentlig information, som giver hvem de ansvarlige parter er for partnerskabet. I stedet for at arkivere som embedsmænd eller direktører identificerer statens arkivering hver enkelt person som generel, begrænset eller administrerende partner.

Officerer og direktører

Selvom officerer og direktører ikke er forpligtet til at oprette et begrænset partnerskab, kan officielle aftaler opstå, hvis partnerskabet bestemmer et behov. Nogle begrænsede partnerskaber oprettet en bestyrelse med officerer til at bistå i ledelse og drift. Dette arrangement ændrer ikke ansvaret og ansvaret for de generelle partnere eller de begrænsede partners rettigheder.

Søg rådgivning

Der er mange eksempler på komplicerede karakter af partnerskabsaftaler, der er bredt tilgængelige (se Ressourcer). Fordi begrænset partnerskaber er komplicerede juridiske enheder, er det forsigtigt at søge råd fra en advokat, der er erfaret i partnerskabsret. Advokaten vil sikre, at alle statlige påkrævede arkiver er korrekte, og overholdelse af statslige og juridiske regler sker for at beskytte partnernes rettigheder.

Anbefalede Valg af editor