Indholdsfortegnelse:

Anonim

Din IRS refusionsstatus er let at finde og nem at kontrollere. Uanset om du er desperat for pengene fra din IRS refusion, eller du bare ikke kan vente med at bruge det på noget sjovt, så er statusen gratis.

Det er nemt at kontrollere status for din IRS-refusion.

Trin

Gå til IRS hjemmeside. Find et link i afsnittet Referencer.

Trin

Klik på "Check On Your Refund" på IRS website's venstre navigationslinje. Dette er IRS-siden, der er designet til at kontrollere din IRS-refusionsstatus nemt og hurtigt.

Trin

Klik på "Hvor er min refusion?" Dette skal placeres øverst og centreret på siden. Dette fører dig til en skærm, hvor du vil indtaste personlige oplysninger, som f.eks. Dit socialsikringsnummer, arkiveringsstatus og det præcise beløb for din IRS-refusion. Sørg for at indtaste det rigtige nummer.

Trin

Følg igennem til næste side for at modtage din IRS refusionsstatus. Det kan fortælle dig, at din tilbagebetaling er undervejs, at den har brug for et par uger til at behandle, eller at din IRS-restitution justeres, og at du bliver nødt til at foretage nogle korrektioner til din retur. Hvis det endnu ikke er i systemet, har agenturet lige ikke haft tid til at indtaste det endnu. Kom tilbage senere.

  • Se flere tip om IRS-restitutionsstatus nedenfor.
Anbefalede Valg af editor