Indholdsfortegnelse:

Anonim

Trin

Staten illinois pålægger en salg og brug skat på 6,25 procent på mad, læskedrikke og alkoholholdige drikkevarer købt på en restaurant til forbrug på restaurant lokaler.

State Sales Tax

Lokale skatter

Trin

Byer og andre jurisdiktioner i staten Illinois kan pålægge skatter i tillæg til statens 6,25 procent salgs- og brugsafgift. For eksempel pålægger Jersey County en 1 procent mad skat, hvilket bringer den samlede skat på restaurant mad i det amt til 7,25 procent. Andre jurisdiktioner i Illinois, der pålægger ekstra skatter på restaurant fødevarer omfatter Bond, Madison, Monroe og St. Clair amter.

Chicago område mad skatter

Trin

Chicago-området pålægger de højeste afgifter på restaurantfødevarer af ethvert område i Illinois. Foruden Illinois statsskatten på 6,25 procent, er indkøb af restauranter i Chicago underlagt Cook County-skatten på 1,25 procent og en Chicago-skat på 1,25 procent. Cook County og dets omkringliggende amter pålægger også en regional transportmyndighed skat på mad - i Cook County er denne afgift 1 procent; i omkringliggende amter er det 0,75 procent. Downtown Chicago restauranter er også underlagt en 1 procent Metropolitan Pier og Exposition Authority skat, hvilket bringer den samlede moms på restauranter i dette område af Chicago til 10,75 procent.

Off-premiseforbrug

Trin

Staten illinois pålægger ikke den normale salgs- og brugsskattesats for fødevarer, der sælges til forbrug på et andet sted end den restaurant, hvor den blev købt. I stedet pålægger den en lavere skat på 1 procent på "at gå" mad. Dog transporteres drikkevarer til standardprisen.

Anbefalede Valg af editor