Indholdsfortegnelse:

Anonim

Når du indsender en selvangivelse, vil du få din tilbagebetaling tilbage så hurtigt som muligt. Den hurtigste måde at gøre det på er at indgive din selvangivelse elektronisk eller e-fil. Dette er en gratis tjeneste for mange skatteydere, hvis de bruger IRS hjemmesiden.

Fordele ved E-arkivering

I 2010 indgav 100 millioner skattepligtige deres afkast elektronisk med IRS. E-arkivering tiltrækker brugere, fordi det giver skatteydere mulighed for at få deres refusion hurtigere. IRS siger, at e-filing giver større nøjagtighed på afkastet, hurtig bekræftelse af returens kvittering, intet til mail og muligheder for at fil nu og betale senere. Det er også praktisk, fordi tjenesten kan bruges 24 timer i døgnet, syv dage om ugen.

Hvordan det virker

E-arkivering indebærer først at forberede dine skatter elektronisk. Din skatteforhandler eller skatteprogram giver mulighed for e-filing mod et tillægsgebyr. Du skal have dine bankkontooplysninger for at få din tilbagebetaling direkte deponeret. Du bliver bedt om et par spørgsmål til at oprette en måde for dig at kontrollere status for din refusion.

Gratis arkivering

IRS har et gratis e-arkiveringsprogram gennem et partnerskab med Free File Alliance, LLC. Skatteydere, der har foretaget en justeret bruttoindkomst på under 58.000 dollars i 2010, kan kvalificere sig til at sende deres skatter gratis gratis. Programmet stiller dig spørgsmål og indtaster dine svar på de rigtige steder på skatteformularerne og udfører beregningerne.

Hurtig

Når du e-fil din selvangivelse, kan du kontrollere status for afkastet efter 48 timer på IRS-webstedet. Du kan få din refusion i så lidt som 10 dage, hvis du vælger at få refusionen deponeret på din bankkonto. Hvis du vælger at modtage en check, tager det tre til fire uger.

Hurtig refusion

Hurtig refusion er H & R Block's varemærkebeskyttet navn til e-arkivering. H & R Block har været e-arkivering siden 1986, da 22.000 selvangivelser blev e-arkiveret i et testprogram med IRS. Navnet Rapid Refund var varemærkeret i slutningen af ​​1990'erne. Ifølge H & R Block filerer selskabet næsten halvdelen af ​​de afkast, som IRS modtager elektronisk.

Anbefalede Valg af editor