Indholdsfortegnelse:

Anonim

Skatteafgifter støtter skolerne i dit lokale skoleområde. Alle borgere betaler skat på en eller anden måde, uanset om du har et barn, syv børn eller ingen børn, der går i en offentlig skole i dit distrikt. Skatteafgiften fastsættes af dit lokale skole og vurderes årligt som en del af de lokale skatter, du betaler.

Forholdet mellem skoleafgifter og ejendomsskatter

I mange af skoledistriktene er skatskatten en ejendomsskat baseret på den vurderede værdi af dit hjem eller ejendom. Selv om den ikke er den eneste måde at finansiere et skolesystem på, tegner skolen skat for omkring halvdelen af ​​alle ejendomsskatteindtægter, ifølge Lincoln Institute of Land Policy. Så jo mere værdifuld din ejendom er, desto højere bliver din skatskat. Lejere kommer ikke væk uden at betale en skat, heller ikke. Ejendomsskatter er en af ​​de faktorer, som en udlejer skal overveje, når man fastsætter lejebeløb, så jo højere skoleskat er, jo mere sandsynligt er lejen højere.

Hvad er ejendomsskatter?

Ejendomsskatter er ejendomsskatter. I henhold til IRS-reglerne, der skal betragtes som en fast ejendom skat, skal afgiften anvendes på ejendommens vurderede værdi, vurderingen skal foretages ensartet i hele samfundet, og provenuet skal anvendes til generelle samfundsmæssige eller statslige formål. Hvis du specificerer dine fradrag på din indkomstskat, kan du fratrække det beløb, du betaler i ikke-kommerciel ejendomsskat på Form 1040 Schedule A.

Debat

Mens lejere betaler en skjult skoleafgift i deres huslejer, betaler nogle ejendomsejere en skjult skoleafgift i deres ejendomsskatter. Ikke alle skoleområder er finansieret med direkte skat. Nogle stater finansierer skoledistrikt fra stats- og lokalt plan med provenu fra de indsamlede ejendomsskatter. I så fald afgør skattemyndigheden, som amtet, hvor meget der skal gives til skolebureauet og inkorporerer derefter indtægtsbehovet i beregningen af ​​amts ejendomsskat.

Ikke-ejendomsskat skat

Nogle stater har en skat, der ikke er en fast ejendom skat, men en indkomstskat. Du betaler skoleskatten baseret på din indkomst med nogle fradrag og justeringer baseret på statens lovgivning. Du skal indføje en skatteformular ligesom du ville for en lokal skatteafgift som en by. Med denne type skat skal selv lejere betale en direkte skat, og de rigeste folk i skoleområdet betaler højere beløb, uanset om de har børn i skolesystemet eller ej.

Anbefalede Valg af editor