Indholdsfortegnelse:

Anonim

Nogle mennesker er tiltrukket af en detailhandels kreditkort, fordi du generelt får rabat på dine køb, når du ansøger. Men mange mennesker bruger detailhandel kreditkort som en måde at genopbygge deres beskadigede kredit historie. Fordi et butikskreditkort generelt er lettere at blive godkendt til, har mange mennesker fået lav kredit score og dårlige kredithistorier, hvilket gør dem mere risikofyldte kunder til butikken at tage på. For at kompensere dette har butikskreditkort generelt lavere kreditgrænser og højere rentesatser.

Hvad er et godt resultat?

En kredit score er også kendt som en FICO score, og den kan variere fra 300 til 850. De fleste mennesker i USA har en score på 600'erne eller 700'erne. De fleste långivere vil se kredit score omkring 700 som fremragende, mens scorer under 600 betragtes som høj risiko. Scores i 600'erne ville blive betragtet som gode til rimelige.

Varemærkekrav

Detailhandel kreditkort, der er til den butik, har kun et ry for at være kort, der bruges af folk, der genopbygger deres kredit. Som sådan kan enhver med god til fremragende kredit finde en bedre aftale andetsteds. Selv om en person med god kredit nemt kunne godkendes, er stormagasin kreditkort generelt for folk med en kredit score i midten af ​​600'erne.

Skift til Visa og MasterCard

Mange butikker skifter fra at have deres eget kreditkort til at have kreditkort, der er bakket op med enten Visa eller MasterCard. Med disse typer kreditkort er kravene, der skal godkendes, strammere, fordi de følger Visa eller MasterCard-godkendelsesreglerne og ikke detailforretningens. Disse kreditkort vil typisk have din kredit score på omkring 700 for at blive godkendt.

Ansøgning påvirker score

Når du ansøger om et kreditkort, kan det sænke din score op til 30 point, fordi det genererer en ny forespørgsel til din rapport. Nye applikationer reducerer også gennemsnitsalderen for din kredithistorie, som tegner sig for 15 procent af din FICO-score. Plus, kreditkort konti hos butikker i stedet for banker er vægtet mindre, når din score er beregnet.

Anbefalede Valg af editor