Indholdsfortegnelse:

Anonim

I USA henviser den risikofri afkast oftest til den rente, der betales på amerikanske statspapirer. Årsagen til dette er, at det antages, at den amerikanske regering aldrig vil misligholde sine gældsforpligtelser, hvilket betyder, at det primære beløb, som en investor investerer ved at købe statspapirer, ikke vil gå tabt. Værdipapirer som f.eks. Statsobligationer, noter og obligationer beskytter dog ikke mod renterisiko. Hvis renten går op efter en investering er foretaget, investerer der mindre penge end før kursændringen. Der er statspapirer, der har satser, der går op med inflationen, hvilket giver investorerne en vis beskyttelse mod renterisiko, samtidig med at deres risikofri hovedstol er sikker. Disse kaldes TIPS, eller Treasury Inflation-Protected Securities.

Beregn risikofrie priser

Trin

Bestem længden af ​​den tid, der er under evaluering. Hvis længden af ​​tiden er et år eller mindre, er de mest sammenlignelige statspapirer statsobligationer. Gå til Treasury Direct webstedet og kig efter statskassen citat, der er mest aktuelle. For eksempel, hvis det er 0,204, så er risikofri sats 0,2 procent.

Trin

I en periode, der er mere end et år, men mindre end 10 år, skal du kigge op i statskassen. For eksempel, hvis det er 2,54, så er den risikofrie sats 2,54 procent.

Trin

Hvis tidsperioden er større end 10 år, skal du bruge statsobligationspapiret. Hvis det nuværende citat er 6,047, som eksempel, så vil denne risikofrie sats være 6 procent.

Trin

Se op på TIPS-citatet på samme websted for at få en risikofri rente, som også beskytter mod stigende inflation. For eksempel hvis det nuværende citat for TIPS er 2.157, så er denne risikofrie sats 2,15 procent.

Anbefalede Valg af editor