Indholdsfortegnelse:

Anonim

USA.Forfatningen giver den føderale regering eneret til at regulere - og skat - interstate handel. På grund af dette har staterne ikke den forfatningsmæssige myndighed til at indsamle salgsafgifter på varer, du køber i en anden stat. Det betyder ikke, at du ved at købe dine varer via postordrekataloger kan undvige skattejenta helt. Det betyder heller ikke, at du ved at køre til en anden stat med en lavere omsætningsafgift kan undgå din skattepligtige pligt. Mange stater implementerer en brugsskat for at undgå disse ordninger.

Salgskat Basics

I de fleste stater betaler du salgsafgift på prisen på varer, du køber på det punkt, hvor du tager varen i besiddelse af, ikke hvor transaktionen finder sted. På grund af dette, hvis du køber en sofa inden for byens grænser og leverer den til dit hus i landet, er du kun ansvarlig for amtets salgsafgift, ikke byens, selvom du købte sofaen i byen. Hvis du har sofaen leveret til en out-of-state-adresse eller køb frø fra et katalogvirksomhed med hjemsted i en anden stat, skylder du ikke moms, fordi du har taget varen i besiddelse af en stat, der er forfatningsmæssigt udelukket fra beskatning.

Brug skat

Fordi mange stater anerkendte potentialet for massive tab i salgskvitteringskvitteringer, hvis deres borgere køber varer i andre stater for at undgå deres lokale moms, implementerer mange stater en brugsafgift på varer købt i andre stater, men bragt ind i den stat, hvor de er Brugt. I de fleste tilfælde kræver skat kun forskellen i beskatningsfrekvenser mellem din hjemstat og den stat, hvor du har betalt salgsafgift. For eksempel, hvis du køber et fjernsyn i en elektronik butik lige på den anden side af statslinjen og betaler 4,2 procent, når du begynder at bruge det i din stat, der har en 6,3 procent moms, skal du betale en 2,1 procent brugsskat på salgsprisen.

Postordreafgifter

Stadig er frivillig rapportering af brugsskat ikke effektiv, og mange stater erkender, at de fleste forbrugere ikke vil rapportere køb af varer, især dem med lav værdi, lavet af staten. På grund af dette har Colorado, New York, North Carolina og Rhode Island vedtaget statslove, der kræver, at postordreselskaber skal indsamle moms direkte fra sælgere i deres stater eller skatteindtægter genereret på tilknyttede programmer. Mens modstandere af foranstaltningerne peger på en dom i højesteret, der tillader detailhandlere at ignorere salgsafgiftsvurderinger ved forsendelser, hvis de ikke har hovedsæde her, er lovgivningen, der udfordrer online shopping, ikke blevet hørt af Retten i denne publikation.

Betaling af brugsskat

Stater, der kræver, at du bruger skattebetalinger for udenlandsk køb, implementeret forskellige midler til at rapportere og betale skatten. I New York bruges skatter erklæret på din statsskat, mens Californier rapporterer uden for statens køb til udligningsstyrelsen. Mange stater opkræver kun beskatning mod erhvervslivet og ikke enkeltpersoner.

Anbefalede Valg af editor