Indholdsfortegnelse:

Anonim

I 2005 indgik Walmart en aftale med Discover for at oprette et Walmart Discover-kort. Dette skridt gav Walmart en konkurrencedygtig position mod MasterCard og Visa, samtidig med at Walmart-kunderne fik en anden kreditmulighed. Ligesom med andre kreditbeslutninger træffes beslutningen om, hvorvidt du skal opgradere dig fra et Walmart-kort til et Walmart Discover-kort, individuelt. Der er to veje, du kan tage i forsøget på opgraderingen.

Nogle kunder kan opgradere et Walmart kreditkort til et Walmart Discover Card.

Trin

Ring til Walmart kredit. Med dit Walmart-kort til rådighed, ring 1-877-294-7880 - nummeret i 2011 - og tal til en kundeservicerepræsentant.

Trin

Bed om en opgradering. Begge kort udstedes af GE Consumer Finance, så i nogle tilfælde vil en kundeservicerepræsentant kunne opgradere din Walmart-konto til en Walmart Discover-konto og sende dig et nyt kort. I så fald er dit Walmart-kort ikke længere gyldigt.

Trin

Udfyld en ny ansøgning. Hvis en kundeservicemedarbejder fortæller dig, at du ikke kan opgradere dit Walmart-kreditkort via telefonen, skal du udfylde en ny ansøgning til et Walmart Discover-kort. Du kan gøre dette på en Walmart butik eller online på walmart.com/cp/Credit-Cards/632402.

Trin

Vent til en beslutning. Efter en kort tid vil du modtage en godkendelse eller en afvisning af kredit. Dette kan tage så lidt som 30 sekunder, hvis du har gennemført en onlineapplikation. Hvis din kredit historie ikke er lang nok, har du forsinkede betalinger eller andre røde flag vises på din ansøgning eller kredit rapport, kan du blive nægtet Walmart Discover-kortet. Dette gælder selvom du har et Walmart kreditkort.

Trin

Styrke din kreditvurdering. Hvis du nægtes et Walmart Discover-kort, skal du tage skridt til at styrke din kreditvurdering og derefter søge igen. Lav alle betalinger til tiden i flere måneder, især betalinger på husleje eller pant og på revolverende kredit som kreditkort. Betal din saldo så meget som muligt, hvis du har en balance. Brug dine kreditkort til små indkøb og betal dem straks. Genanvendes i flere måneder.

Anbefalede Valg af editor