Indholdsfortegnelse:

Anonim

Debetkort giver dig bekvemmeligheden ved at foretage et øjeblikkeligt køb eller bruge dit kort som et stort kreditkort. Når du bruger dit kort som kredit, kan købet tage op til flere dage på din erklæring. Dette kan få din konto til at se ud som om den har flere penge i den end virkelig tilgængelig. Spørg dine betalingskort køb for at undgå at overdrage din konto og medføre unødvendige bankgebyrer. Du kan bruge en grundlæggende regnearksoftware eller tjekbogbogbog til at spore dine indkøb.

Balancering af din checkbook er en fantastisk måde at administrere dine betalingskorttransaktioner på.

Trin

Åbn din regnearksoftware på din computer. Klik på "Ny fra skabelon". Et vindue vil blive vist med almindelige regnearkkategorier som Budget og Faktura. Skriv "Account Register" eller "Checkbook Register" i søgefeltet og klik på "OK". Vælg en skabelon fra listen over tilgængelige skabeloner. Selvom skabeloner er standard i de fleste regnearksoftware, vil stilen på hver skabelon variere.

Trin

Vælg et register inklusive dato, købsbeskrivelse og en kredit- og betalingskolonne. Det register, du vælger, skal også have en kolonne for at angive, om købet er opført på din konto.

Trin

Brug kvitteringer fra dit betalingskort til at indtaste transaktioner i registret. Hvis du mangler indtægter, skal du bruge din kontoudskrift til at udfylde registret. Dine seneste transaktioner må muligvis indtastes fra hukommelsen, hvis de heller ikke er tilgængelige på din erklæring.

Checkbook Ledger

Trin

Åbn din tjekbogbog til første side af hæftet. Skriv kontonummeret på det betalingskort, du sporer, i det angivne rum. Du kan indtaste dit navn eller navnet på din bank ved siden af ​​"Navn:"

Trin

Skift til den første side i registreringsdatabasen. Denne side har en række rækker og kolonner i hvid og grå.

Trin

Indtast datoen for din transaktion, en beskrivelse af transaktionen og mængden af ​​en af ​​kolonnerne mærket "Indbetaling / Kredit" eller "Betaling." Skriv startbalancen på den første linje under "Balance". Den første kolonne i din hovedbog er dedikeret til at indtaste dit kontonummer eller en bankkontaktkode. Transaktionskoder som "AP" til automatisk betaling eller "FT" for pengeoverførsel er mest relevante for sporing af bankkontoaktivitet, men kan bruges til nogle betalingskorttransaktioner.

Anbefalede Valg af editor