Indholdsfortegnelse:

Anonim

Walmart udsteder gavekort i fysiske plast- og digitale eGift-versioner. Walmart ejer Sam's Club, så begge typer gavekort kan indløses hos Sam's Club butikker og Samsclub.com. Sam's Club har også sit eget gavekort, som det kalder en "Sam's Club Shopping Card."

Plastic Gavekort

Kunder kan bruge Walmart plast gavekort på enhver Sams Club butik samt Walmart benzinstationer. Plastic gavekort kan også bruges på både Walmart.com og Samsclub.com, så længe du kender kortets PIN-kode. PIN-koden er under sølv-ridseområdet på bagsiden af ​​kortet. Hvis kortet ikke har en pin, betyder det, at det kun kan bruges på en fysisk butikssted. Kunder, der ikke er Sam's Club-medlemmer, skal betale et gebyr på 10 procent for at handle i butikken eller på hjemmesiden.

eGift Cards

Walmart eGift-kort kan bruges på alle samme steder som plastikkort, herunder Sam's Club-butikker og hjemmeside. Selvfølgelig kan de også bruges på Walmart butikker og Walmarts hjemmeside. Hvis du vil bruge et eGift-kort på en tankstation, skal du udskrive gavekortets e-mail og handle det ind for et plastikkort i en Walmart-butik. Denne mulighed er normalt ikke tilgængelig hos Sam's Club.

Anbefalede Valg af editor