Indholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis nogen forlader et uautoriseret køretøj på din ejendom uden din tilladelse i 96 timer, mener New York-loven, at køretøjet er forladt. For at afhænde et forladt køretøj skal du ringe til lokale myndigheder - som regel din by- eller bypolitichef - for at tage forældremyndigheden af ​​køretøjet. New York State Law giver køretøjets titel til den lokalitet, hvor den blev forladt. Hvis din lokale myndighed nægter at udøve ejerskab, kan du sælge køretøjet til skrot, men det kan aldrig titles igen.

Et gammelt forladt køretøj ved siden af ​​vejen. Kredit: SilvaAna / iStock / Getty Images

Forladte køretøjer på offentlig ejendom

Hvis et køretøj opgives på offentlig ejendom, kan den fjernes hurtigere, end hvis den opgives på privat ejendom. New York lov bestemmer, at et køretøj uden tags, der efterlades uden opsyn på offentlig ejendom i blot seks timer betragtes som et forladt køretøj. En bil med tags kan sidde på siden af ​​en motorvej eller et andet lignende offentligt sted i 24 timer, før det bliver opgivet. Hvis den samme bil oprindeligt er lovligt parkeret, men den tilladte parkeringstid bortfalder, klassificerer New York-loven den som forladt, hvis den forbliver uovervåget i 48 timer.

Distinguishing Abandoned og Unlaimed Vehicles

Et forladt køretøj blev efterladt på din ejendom uden grund og uden din tilladelse. Men hvis du ejer en garage eller lignende automotive shop og en kunde efterladt en bil med dig til reparation og derefter ikke returneres, klassificerer New York loven den bil som en uafhentede snarere end forladt køretøj. Loven fastsætter en anden procedure for at fjerne et uopkrævet køretøj fra din ejendom, der indebærer at indgive en Garageman's Lien.

Køretøjer uden licensmærker

Hvis det overladte køretøj ikke har licensetiketter og er mindre end $ 1.250 engros, bliver det straks ejendommen til den kommune, hvor den sidder. Køretøjet kan sælges på offentlig auktion, men vil sandsynligvis blive skrotet. Hvis den ejer mere end $ 1.250 i engrosværdi, vil de lokale myndigheder kontakte staten Department of Motor Vehicles i et forsøg på at finde den sidste ejer. Hvis bilens ejer er fundet, har han 10 dage til at kræve sin ejendom, før den sælges på offentlig auktion.

Køretøjer med licensmærker

Uanset sin grossistværdi, hvis en forladt bil har tags, finder myndighederne den sidste ejer af bilen gennem den jurisdiktion, der udstedte pladerne. Denne ejer er underrettet og har 10 dage til at hente sin bil. Forudsat at ejeren ikke hævder sin ejendom, vil myndighederne afgøre, om det er drivbart.Hvis det er, vil det blive solgt på offentlig auktion. Ellers vil det blive solgt til skrot.

Køretøjer forladt på privat ejendom

Kun lokalt politi har tilladelse til at fjerne et forladt køretøj, uanset om det blev opgivet på offentlig eller privat ejendom. Som følge heraf, hvis du finder en forladt bil på din ejendom, skal du ringe til politiet først. Men hvis bilen er gammel eller ekstremt beskadiget, kan politiet afvise at tage bilen af ​​dine hænder. Du kan selv bortskaffe køretøjet, hvis din lokale myndighed har nægtet at tage titlen på det. Køretøjet skal være værd $ 1.250 eller mindre, være 10 eller flere model år gamle og forladt i mindst en måned. New York DMV giver derefter en formular for dig at udfylde og give til den, der demonterer bilen. Denne formular angiver, at køretøjet aldrig kan betegnes igen og skal kasseres.

Anbefalede Valg af editor