Indholdsfortegnelse:

Anonim

Brug af personlig økonomi computersoftware er en nem og bekvem måde at holde dine konti i orden. Disse programmer vil også typisk tilbyde check udskrivning hjemmefra. Selv om der er mange forskellige typer software til dette formål, er en af ​​de mest anvendte Intuit Quicken. Ifølge en artikel i september 2009 i "San Jose Mercury News" er Intuit en af ​​de største udbydere af finansiel software til privat og små virksomheder, der sælger 3,2 mia. Dollars i software med en fortjeneste på 447 mio. USD i 2009. Desuden giver Quicken brugeren at udskrive betalingsmodtagerens navn, adresse og beløb på checken, registrerer derefter transaktionsoplysningerne i checkregistret.

Trin

Åbn kontrolkontoen i Quicken. Sørg for, at det er den konto, du ønsker at udtrække midler fra.

Trin

Klik på "Cash Flow" i menulinjen, og klik derefter på "Write Checks." Vinduet "Skrivcheck" vises. Dette vindue kan også åbnes ved at klikke på knappen "Check" i værktøjslinjen.

Trin

Udfyld checkoplysningerne, som du ville, når du skriver en regelmæssig check. Du indtaster datoen, modtagerens navn, beløb og notat (valgfrit) af checken. Hvis du planlægger at bruge vindueskuverter til at sende en regning, er der mulighed for at indtaste navn og adresse på betalingsmodtageren nederst til venstre for checken.

Trin

Klik på rullelisten ud for "Kategorier" og vælg den rigtige kategori til udskrivning af checken. Disse kategorier er allerede etableret, når du opretter din Quicken-konto. For eksempel kan en kategori være navnet på en bestemt faktura. Hvis checken passer ind i mere end en kategori, skal du klikke på knappen "Split" og indtaste den anden kategori.

Trin

Klik på knappen "Record Check". Dette vil sende checken automatisk til køen "Checks to Print".

Trin

Gå til "File"> "Printer Setup"> "Printing Checks." Vinduet til opsætning af printerprinter vises. Vælg de korrekte muligheder for printer og check type.

Trin

Placer kontrollen i printeren og juster papirstopflikene efter behov.

Trin

Klik på "Udskriv" i kolonnen "Num" ved siden af ​​afkrydsningen i udskriftskøen.

Anbefalede Valg af editor