Indholdsfortegnelse:

Anonim

At deponere penge på en opsparingskonto hos en bank vil hjælpe dig med at opspare besparelser. Du kan også indskyde penge på en kontokonto hos en anden bank end den, hvor du har din primære konto. En måde at indbetale penge på er at skrive en check på din checkkonto. Der er flere muligheder for at deponere din check, såsom at give den til en teller eller bruge indbetalingsfunktionen på en pengeautomat.

At skrive en check er en simpel proces.

Trin

Skriv datoen på "dato" linjen. Dette er normalt i øverste højre hjørne af checken. Brug en pen, så oplysningerne ikke let kan ændres. Skriv læseligt.

Trin

Udskriv dit navn på linjen "Betal til ordren" eller "Betal til ordre". Hvis du deponerer på din virksomhedskonto, skal du skrive navnet på virksomheden.

Trin

Indtast dollarbeløbet i rummet ved siden af ​​"$" -tegnet. Skriv tallet så tæt på dollarskiltet som muligt, så ingen kan tilføje et nummer til dit beløb. Skriv cents beløb i lidt mindre skrift, omkring halvdelen af ​​størrelsen af ​​dollarbeløbet. Du kan også skrive antallet af cent, tegne en linje og skrive 100. Hvis du f.eks. Deponerer $ 250,35, skal du skrive den som "250 35/100" og gøre "35/100" -delen omkring halvdelen af ​​størrelsen på " 250 "del.

Trin

Skriv dollarbeløbet i ord på den næste linje, som normalt slutter i "dollars". Skriv centens beløb som "cent / 100" - for eksempel 25/100. Tegn en linje fra slutningen af ​​dine cent svarende til ordet "dollars".

Trin

Angiv formålet med checken på linjen "memo". Dette er normalt placeret på den nederste venstre side af checken lige under bankadressen. Disse oplysninger er nyttige til dine optegnelser. Et memo eksempel kunne være "At købe Susies fløjte."

Trin

Skriv dit navn på linjen placeret nederst til højre.

Trin

Udfyld din banks depositumsseddel. Sørg for, at dine indskudssedler matcher dine checkoplysninger. Dobbeltkig dine beløb på hver formular. Få din kørekort ud, da tælleren vil bruge det til identifikation.

Trin

Tilslut din check ved at vende den over, dreje den lodret og underskrive dit navn øverst. Vent, indtil du er på tælleren, før du godkender checken, fordi du måske behøver at gøre det kun, hvis du trækker penge på samme tid. Aflever checken til telleren og få en kvittering for transaktionen.

Anbefalede Valg af editor