Indholdsfortegnelse:

Anonim

At afstemme en kontoudskrift er ikke svært. Der er et par ting, der bliver påkrævet. Når kvitteringerne er afrundet, sammenligner dem med erklæringen fra banken, foretager tilpasninger, og den er færdig. Tricket til en vellykket bankforsoningserfaring er organisation og har de rette værktøjer.

1906 Wachovia Bank Statement

Trin

Saml alle kvitteringerne for måneden. Dette omfatter indbetalinger, ATM kvitteringer, kontantudbetalinger og betalinger med debet eller kreditkort, der er knyttet til kontoen. Husk at inkludere alle automatiske tilbagevendende betalinger og betalinger foretaget via online banking-tjenester. Kontoregistret og den nuværende kontoudskrift er påkrævet. Tilsæt her en pen eller blyant og en lommeregner.

Bank forsoningsark

Sammenlign posterne i kontobogen til kontoudskriften. Vær opmærksom på eventuelle uoverensstemmelser. Indskud og checks, der er skrevet tæt på udsagnsdatoen, vises muligvis ikke.Lav en liste over disse genstande. Sammenlign kvitteringerne med kontosystemet og kontoudskriften. Lav en liste over enhver transaktion, der ikke har en kvittering, eller som ikke kan redegøres for. Når hver transaktion i regnskabet og i kontoudskrift er opgjort, skal du notere start- og slutbalancerne. Disse findes på kontoudtoget.

Old Passbook Account Book

Begynd med den endelige saldo på kontoudskriftet, tilføj alle de indskud, der blev foretaget, men ikke fremgå af erklæringen. Tag en subtotal og bemærk dette nummer. Fra subtotalen trækker alle checks, debetkort, kreditkort, automatiske betalinger og andre udbetalinger, der er opført i registret, men er ikke opført på kontoudtoget. Sammenlign resultaterne med balancen i kontoregistret. Disse tal skal være ens. Hvis de ikke er, er der et problem. Gentag trin et og to for at sikre, at tal ikke blev gennemført ved fejl. Dette er normalt årsagen til en uoverensstemmelse.

Rapporter straks eventuelle mistænkelige transaktioner til banken. Dette beskytter dine økonomiske interesser og identitet. Oftest uidentificerede transaktioner er tilsyn og glemte køb.

Trin

Regneark som Excel kan bruges til at reducere fejl. For at oprette et regneark skal du indtaste slutbalancen fra sætningen til en celle. Liste over alle indskud, der ikke er angivet i kontoudtoget i separate celler. Opret en formel for at tilføje alle numrene sammen. Angiv alle udbetalinger fra kontoen, som ikke afspejles i kontoudskriftet, i separate celler. Opret en formel til at trække disse elementer fra den første subtotale. Dette beløb skal svare til den balance, der er angivet i kontoregistret.

Anbefalede Valg af editor