Indholdsfortegnelse:

Anonim

I hele USA varierer indkomst- og salgsafgifterne dramatisk fra stat til stat. Nogle har slet ingen skatter, og nogle stater opkræver meget høje skatteprocenter. Leveomkostninger er en bekymring for de fleste mennesker, og om du er flyttet til arbejde, familie eller pension, er skatter ofte en vigtig faktor ved at bestemme, hvor man skal bo.

Nogle stater har ikke en indkomstskat eller moms.

Stater uden indkomstskat

Indkomstskat er en skat, der er anbragt på en virksomheds eller en persons nettoindkomst. Der er syv stater, der i øjeblikket ikke opkræver personlig indkomstskat: Alaska, Florida, Nevada, South Dakota, Texas, Washington og Wyoming. Derudover er der to stater, der kun opkræver skatter på rente- og udbytteindtægter: New Hampshire og Tennessee.

Renteindtægter er penge udtjent af investeringer som en opsparingskonto, mens udbytteindtægter er, hvad et selskab udbetaler til lagerhavere og kan bestå af penge eller aktieoptioner.

Stater uden salgsafgift

Salgsskat er en afgift, der opkræves ved salg af noget produkt eller en tjeneste og er en procentdel af salgsprisen. Der er fem stater, der ikke opkræver moms: Delaware, New Hampshire, Montana, Oregon og Alaska. Dog kan nogle lokaliteter i Alaska og Montana opkræve en lokal moms.

Andre emner at evaluere

Ud over indkomst- og omsætningsafgift er det også vigtigt at tage hensyn til ejendomsskatter, som vurderes af kommunerne, samt at analysere beliggenhed og klima. En familie, der flytter til Alaska, kan have mere fleksible levestandard end et par, der søger at gå på pension i et mere behageligt klima.

Anbefalede Valg af editor