Indholdsfortegnelse:

Anonim

En kone kan bruge sin mands kreditkort, selvom hun ikke er medtegnende på kreditkortkontoen. For at gøre det skal hun være en autoriseret bruger på kontoen. Hvis en kone ikke er co-signer og ikke er opført som autoriseret bruger på hendes mands kreditkortkonto, kan hun ikke lovligt bruge kortet til kredittransaktioner.

Autoriseret bruger

Manden skal lade långiveren vide, at han tilføjer sin kone til kontoen som en autoriseret bruger. Hvis kreditkortbureauet ikke har konens navn på filen som autoriseret bruger, kan hun ikke bruge kreditkortet. Nogle kreditkortselskaber kræver en mand at indsende juridisk dokumentation med sin underskrift for at tilføje sin kone til kontoen. Når konen er tilføjet som autoriseret bruger, kan hun bruge sin mands kreditkort.

Ikke ansvarlig

En kone, der ikke er medtegnende på hendes mands kreditkortkonto, er ikke juridisk ansvarlig for de gebyrer og udgifter, der er opkrævet på kreditkortet. Uanset om hun er den, der bruger kortet til at pådrage sig gæld, eller om hendes mand er den, der bruger kortet, gør det ikke noget. En autoriseret bruger, der ikke har medtegnet på kontoen, er ikke ansvarlig for gælden på kreditkortet.

Fjernelse af kone fra kreditkonto

En mand kan når som helst få sin kones navn fjernet fra en kreditkortkonto. En autoriseret bruger kan også anmode om, at hendes navn fjernes fra kreditkortkontoen. Når hun er fjernet som autoriseret bruger, kan hun ikke længere lovligt bruge kreditkortet.

Kvinders underskrift er godkendt

En kone kan bruge sin mands kreditkort, men hun kan ikke underskrive sit navn på købskvitteringen. Hendes underskrift skal godkendes på kontoen, så hun kan underskrive sit navn for kreditkøb. At underskrive sin mands navn på transaktionskvitteringen er ikke lovlig og anses for at være forfalskning.

Anbefalede Valg af editor