Indholdsfortegnelse:

Anonim

Udover kreditkort, betalingskort, gavekort, postanvisninger og elektronisk kontrol accepterer Walmart.com PayPal som en form for online betaling. Selv om Walmart ikke understøtter betalingsapplikationer i PayPal, kan kunderne bruge et PayPal-betalingskort i fysiske Walmart-butikker eller bruge PayPal-midler til at købe et Walmart-gavekort.

Brug PayPal på Walmart.com

Følg disse trin for at bruge PayPal-midler til online-køb:

  1. Når du er klar til at betale, skal du klikke på vognikon i højre hjørne af skærmen. Vælge Check ud.
  2. Vælge Log ind eller Create en ny konto. Vælg din foretrukne forsendelsesmulighed og bekræft din forsendelsesadresse.
  3. Under Vælg betalingsmetode, klik på PayPal ikon og vælg Fortsæt til PayPal. Walmart vil omdirigere dig til PayPal login-skærmen.
  4. Brug dine legitimationsoplysninger til log ind på PayPal og vælg en PayPal betalingsmetode. Klik Blive ved.
  5. PayPal.com omdirigerer dig tilbage til Walmart.com hjemmeside. Gennemgå din transaktion, og vælg Angiv bestilling.

Brug af PayPal hos Walmart

Mens nogle detailhandlere tillader kunder at betale via en PayPal-betalingstjeneste, tilbyder Walmart ikke denne mulighed efter offentliggørelsen. Der er dog andre måder at bruge PayPal på Walmart butikker.

PayPal-betalingskort

Hvis du er indstillet på at bruge PayPal i mursten og mørtel Walmart butikker, overvej at ansøge om et PayPal-betalingskort. PayPal-betalingskort debiteres fra din PayPal-konto ligesom en betalingskort på bankkort fra din kontokonto. Der er ingen gebyrer for at bruge debetkort og brugere kan tjene 0,5 procent kontant tilbage ved køb. Det tager normalt cirka to uger til en måned efter din ansøgning at modtage et betalingskort fra PayPal.

Walmart Gavekort

Alternativt kan du bruge dine PayPal konto midler til at købe et Walmart gavekort fra Walmart.com. Walmart tilbyder gavekort i $ 5, $ 10, $ 25, $ 50 og $ 100 trin efter offentliggørelse. Der er ingen ekstra gebyr knyttet til gavekortet og fragt er gratis for ordrer over $ 50. Hvis du hellere ikke vil vente med at få den sendt, kan du købe et e-gavekort fra Walmart.com, udskrive kortet og præsentere udskriften til kassen, der skal bruges i butikken.

Anbefalede Valg af editor