Indholdsfortegnelse:

Anonim

Leveomkostninger, skat og kriminalitet, god sundhedspleje og moderat vejr er vigtige kriterier, når man beslutter, hvor man skal gå på pension. Specielt fem stater kan overraske dig med hvor langt går din pension dollar samtidig med at de tilbyder sikre og solrige omgivelser.

kredit: Getty Images

Wyoming

Med moderat vejr og leveomkostninger under det nationale gennemsnit er det ikke underligt, at bankrenten placerer Wyoming først i sine 10 bedste stater for pensionering. Wyoming tjener også som 'mest skattevenlige' for pensionister udpegning fra Kiplinger, som faktorer salg og ejendomsskat, skat på pensionsindtægter og særlige skattebesparelser for seniorer i vurderingen. Dens leveomkostninger er 19th i nationen. Temperaturer gennemsnit mellem 18 og 40 grader Fahrenheit i januar til mellem 56 og 83 grader Fahrenheit i juli. Kriminalitet i Wyoming rækker langt under det nationale gennemsnit, der kommer som den sjette sikreste stat, og Bankrate rangerer Wyomings sundhedspleje 37. bedste i nationen. Seværdigheder omfatter museet i Buffalo Bill Center of the West, Devil's Tower National Monument, Cody Firearms Museum, Jackson Hole Aerial Tram Rides og 42-Mile Scenic Loop Drive i Grand Teton National Park.

Colorado

Du kan måske synes kold, når du tænker Colorado, men vinteren kan være mere moderat, end du ville forvente med en 30 års gennemsnitstemperatur på 30,8 grader. Somre gennemsnit 68,8 grader. Kiplinger rangerer Colorado som "skattevenlig" for pensionister, og staten har en lavere national gennemsnitskriminalitet som den 25. sikreste tilstand i Unionen. Bankrate sætter Colorado 14. bedste i nationen for kvaliteten af ​​sundhedsvæsenet, og staten er 30-tallet bedst for leveomkostninger. Colorado tilbyder også mange udendørs attraktioner, herunder ridning og fiskeri i Rocky Mountain National Park, gamle klippe boliger i Mesa Verde National Park og den berømte Pikes Peak på Pike National Forest.

Utah og Arizona

Utah og Arizona slips. Begge prale tørre, solrige klimaer. Arizona er højere end det nationale gennemsnit i personligt velbefindende og er anden kun for Hawaii i befolknings wellness. Bankrenter satser for sundhedspleje på 22. bedste i nationen, mens leveomkostninger er rangeret 32. bedste i nationen, langt under det nationale gennemsnit. Men mens Arizona tjente en "mest skattevenlig" til pensionister udpeget af Kiplinger, har den den 10. højeste voldshandling i landet. Omvendt betegner Kiplinger Utah som "ikke skattevenlig" for pensionister, men den har den syvende laveste leveomkostninger i nationen og er rangeret syvende bedst i nationen for kvaliteten af ​​sundhedsvæsenet af Bankrate. Begge stater er fyldt med ting at gøre. I Utah kan du spille golf i Wasatch Mountain State Park og Soldier Hollow, vandre og ride heste i Capital Reef National Park og på Grand Staircase-Escalante National Monument. I Arizona kan det være svært at komme ud over Grand Canyon, men du kan også opleve sommerens sceniske Skyride, der fører dig til toppen af ​​en vulkan og Lava River Cave, dannet af en 700.000 år gammel lavastrøm.

Idaho

Et solrig, moderat klima med leveomkostninger flere procentpoint under landsgennemsnittet gør Idaho værdig til overvejelse. Staten har en årlig gennemsnitstemperatur i midten af ​​40'erne. Kiplinger vurderer det "skattevenligt" for pensionister, men måske er en større tegning det overordentlig lav kriminalitet, den næst laveste i landet. Idaho kommer i 21 i landet for kvaliteten af ​​sundhedsvæsenet. Og med over tusind søer og 70 procent af staten udpeget som park eller bevare, er der aldrig mangel på økonomiske ting at gøre for pensionister på faste indkomster. Craters of the Moon National Monument prale af 15.000 år gamle lavastrømme, vandreture og ridning kan findes i Sawtooth National Forest, og sejlsport, fiskeri og sejlads er tilgængelige på Lake Coeur d'Alene.

Virginia

Mens Kiplinger giver Virginia en "blandet" skattelighedsbetegnelse er leveomkostningerne 22 bedste i nationen, og den er tredjestørste i personlig kriminalitet og ottende laveste i ejendomskriminalitet i nationen. Virginia har også lav arbejdsløshed, hvilket kan være vigtigt for pensionister, der agter at fortsætte med at arbejde i en vis kapacitet. Der er en række lavprisaktiviteter til holde pensionister optaget, såsom historiske koloniale Williamsburg, hulerne ved Natural Bridge og Gap Caverns på Cumberland Gap, og Appomattox Courthouse og National Historic Park. Virginia er også mindre end 20 miles fra Washington D.C., hvor du kan besøge mindesmærker og museer gratis.

Anbefalede Valg af editor