Indholdsfortegnelse:

Anonim

En sidste vilje og et testamente og en fuldmagt er to slags juridiske dokumenter, der tjener to meget forskellige formål. En person kan ikke bruge en sidste vilje og testamente til at give fuldmagt, men du kan bruge en til at navngive en personlig repræsentant. Tal med en advokat om juridisk rådgivning om forskellene mellem en personlig repræsentant og en fuldmagt.

Fuldmagt

Hvis du vil tillade andre at træffe beslutninger på dine vegne, kan du give fuldmagt. En fuldmagt er et dokument, hvor du, rektor, giver en anden, agent eller advokat, den juridiske myndighed til at træffe bestemte beslutninger. Du kan kun oprette en fuldmagt, hvis du er en voksen, der har den mentale kapacitet til at træffe dine egne beslutninger.

Personlig repræsentant

En personlig repræsentant er ansvarlig for at bosætte din ejendom, når du dør. En ejendom er hele ejendommen, du ejede på tidspunktet for dødsfaldet, og afregning af ejendommen betyder at overføre ejendommen til nye ejere. Den personlige repræsentant, der undertiden hedder en eksekutor, får hendes magt fra sagen. En personlig repræsentants opgaver omfatter opgørelse af alle ejendomsejendomme, afvikling af resterende ejendomskrav og overdragelse af ejendomme til nye ejere.

Tidsramme

En person, der skaber en sidste vilje og et testamente, kan udpege en person til at tjene som den personlige repræsentant, men den pågældende bliver kun repræsentanten, når probatudvalget godkender udnævnelsen og udpeger ham. En rektor kan til enhver tid give fuldmagt og opsige agentens beføjelser efter eget ønske. Alle fuldmagter ophører med hovedstolens død, og ingen agenter kan fortsætte med at handle på vegne af rektor, når hovedstolen dør.

beføjelser

En advokat har kun de beføjelser, som hovedstolen beslutter at give. Disse kommer i utallige former, men omfatter typisk at træffe beslutninger om sundhedspleje, når hovedstolen ikke kan gøre det eller at drive virksomhed på hovedstolens vegne. En personlig repræsentants beføjelser ligner ofte en person, der modtager økonomisk beføjelse, selvom de to stillinger har meget forskellige ansvarsområder og oprindelser.

Anbefalede Valg af editor