Indholdsfortegnelse:

Anonim

Det kan lyde dramatisk, men en røgalarm kan virkelig betyde forskellen mellem liv og død. Hvis en brand starter i dit hjem, giver den ekstra tid, en røgalarm giver dig mulighed for at flygte, og ringe til brandvæsenet kan også begrænse mængden af ​​skade på din ejendom. Hvis du er udlejer, er det dit ansvar at sørge for, at der er installeret en arbejdsrøgalarm i din ejendom, før en lejer bevæger sig ind. Norton røgalarm er nem at installere og er en god erstatning for eksisterende alarmer, der måske har set bedre dage.

Skift din røgalarms batteri i begyndelsen og slutningen af ​​sommertid, og det vil aldrig gå dårligt.

Trin

Vælg et sted for at installere din brandalarm. Du bør vælge et sted midt i et af dine lofter, væk fra nogen form for udkast.

Trin

Indstil din trinladder under det sted, du har valgt til at installere din alarm.

Trin

Fjern dækslet fra alarmen og hold bagpanelet på plads på dit loft.

Trin

Lav mærker på dit loft gennem skruehullerne på bagpanelet af alarmen.

Trin

Bor huller ind i loftet, hvor du lavede mærker med blyanten.

Trin

Sæt rawl-stik i hullerne, du borede, og skru bagpanelet på brandalarmen på plads. Du skal sørge for, at du bruger den rigtige type rawl-stik til det materiale, dit loft er lavet af.

Trin

Tilslut det frie batteri, der fulgte med alarmen, og fastgør frontpanelet i takt.

Trin

Hold testknappen for at sikre, at alarmen fungerer korrekt. Alarmen lyder, hvis den er. Hvis alarmen ikke virker, skal du fjerne frontpanelet og kontrollere, at batteriet er korrekt tilsluttet.

Anbefalede Valg af editor