Indholdsfortegnelse:

Anonim

En postanvisning er en praktisk, bredt accepteret betalingsform. Du kan bruge penge ordrer i stedet for kontanter eller checks for at foretage betalinger personligt eller via mailen. Betragtes som en "sikker" betalingsopsætning, er forskellige typer postanvisninger tilgængelige via banker, pengeforretninger og endda postkontoret.

En kvinde underskriver for et brev. Kredit: JackF / iStock / Getty Images

Forhandlingsinstrument

Postanvisninger er en af ​​de mange typer af betalinger, der er klassificeret som omsætningspapirer under Uniform Commercial Code. Et omsætteligt instrument betales efter anmodning eller betales på et bestemt tidspunkt. I modsætning til checks, der er knyttet til en bestemt bankkonto, er postanvisninger forpligtelser fra udstederen. Du køber en postanvisning til pålydende plus et ekstra servicegebyr. Udstederen er forpligtet til at indløse ordren til pålydende værdi. Omtvistet er postanvisning tom. Du skal skrive i dit navn som køber og betalingsmodtagerens navn.

Garanterede midler

Du kan kun købe pengesedler med garanterede midler, såsom penge eller penge, der overføres elektronisk fra din bank. Det betyder, at der ikke er risiko for tab for udstederen eller betalingsmodtageren. I henhold til bankregulering CC kan finansielle institutioner ikke typisk placere beslag på pengeordrer udstedt af banker eller postvæsenet. Derfor accepterer købmænd lettere pengeordrer end personlige checks, der kan hoppe, hvis den vedlagte konto mangler tilstrækkelige midler.

Typer af postanvisninger

Postordre har en maksimal pålydende værdi på $ 1.000, hvad enten de købes via banker eller postkontoret. Bankpostordrer koster typisk mere end postpostordrer, fordi bankpostordrer er forsikret, og denne omkostning overføres til kunden. Priserne for postanvisninger udstedt af detailhandlere og pengeforretninger varierer meget. Teknisk set arbejder disse postordrer på samme måde som bank- eller postordre. Banker kan dog placere beslag på deponerede postanvisninger, der hverken er udstedt af en bank eller postkontoret.

Mistede postanvisninger

På grund af bankbestemmelser kan du ikke teknisk stoppe betaling på garanterede omsætningspapirer som postanvisninger og pengeautomater. Efter en periode på 90 dage kan du anmode om en erstatning, hvis du underskriver en erstatningsaftale, der beskytter banken mod tab relateret til den manglende vare. Du kan anmode om en erstatning for en tabt postpostbestilling, så længe varen ikke er blevet indbetalt. Politikker for en tabt eller stjålet pengeordre varierer blandt andre firmaer, der sælger postanvisninger.

Anbefalede Valg af editor