Indholdsfortegnelse:

Anonim

En majorette er typisk et medlem af et skoleband. Majorette er en danser, der twirls en stafett mens han laver en koreograferet rutine med marcheren. På nogle majorette squads kan andre ting være twirled, såsom knive, flag, brandbatons og light-up batons. Cartwheels, flips og anden let gymnastik kan også være påkrævet af nogle squads.

Erfaring er påkrævet

Før du kan gå på college på et majorette stipendium, har du brug for en del erfaring. Hvis du stadig er i gymnasiet, skal du slutte dig til gymnasiet og få erfaring som majorette. Denne erfaring hjælper dig med at opbygge fundamentet, som du skal have tildelt et stipendium som majorette. Vær ikke bange for at prøve nye twirling-tricks, da det kan sætte dig adskilt fra andre, når du konkurrerer om stipendier. Bed en ven eller forælder til at registrere dig, der udfører dine rutiner, så du kan se videoen og lære, hvor dine svagheder ligger, hvilket vil hjælpe dig med at forbedre sig til et niveau, hvor du med held kan konkurrere om stipendier.

Deltag i College Band

Ikke alle gymnasier tilbyder majorette stipendier. Når du har fundet et kollegium, som du er interesseret i, bør du kontakte bandafdelingen for at bekræfte tilgængeligheden af ​​majorette stipendier. Når du er godkendt til et kollegium med majorette stipendier, skal du straks blive med i bandet. På nogle gymnasier er det lige så enkelt at ringe eller besøge bandafdelingen og angive din hensigt om at blive med i bandet. Andre kollegier kræver, at du prøver at lande et sted på majorette-linjen.

Audition for stipendier

Stipendier til majoretter er typisk talentbaserede og er normalt baseret på en auditionsproces. Stipendierne er generelt i et år, men de kan fornyes hvert år. Et minimum GPA krav er også normalt et krav for at kvalificere sig til stipendiet, såsom en 2,5 minimum GPA, som varierer ved school majorette program. Twirling tricks, udseende, gracefulness, showmanship og fysisk egnethed bedømmes typisk under auditionen. Efter auditioner tildeles stipendier baseret på resultaterne.

Tryout / Audition Krav

Nogle skoler kræver, at du prøver at være en majorette, mens andre bare kræver en audition for stipendiet. Hvis du skal prøve på dit sted, vil den rutine blive brugt til stipendium. Tryouts og auditions er typisk gjort på en gang på en dag. College-afdelingen kommunikerer denne dato. Du er normalt forpligtet til at bære et konkurrencedygtigt twirling kostume eller majorette kostume. Nogle skoler kan kræve bukser eller strømpebukser i stedet for et nederdel. Du skal også have eget udstyr, musik og rutiner.

Anbefalede Valg af editor