Indholdsfortegnelse:

Anonim

Efficiency lejligheder er ofte det første valg for lejere på et budget, såsom studerende og unge fagfolk. De er typisk mindre og mere overkommelige end studier eller lejligheder med separate soveværelser. Når du flytter ind i en effektivitet, er dit boligareal stort set et åbent rum med separat badeværelse.

Dit soveværelse, stue, spisestue og køkken har samme plads i en effektiv lejlighed. Kredit: mariapogony / iStock / Getty Images

Effektivitetsstørrelse

Du bor typisk i 500 kvadratfod eller mindre, når du har en effektivitet, så pladsen er til en præmie. Dit tekøkken må ikke omfatte et køleskab i fuld størrelse eller en ovn. Der kan være en lille komfur eller bare en mikrobølgeovn, og et køleskab med sovesal skal holde alle dine friske og kolde fødevarer. Denne type bolig er bedst for folk, der ikke bruger meget tid hjemme.

At leve i en effektivitet

Den måde du dekorerer din effektivitet gør en stor forskel i at skabe et hyggeligt rum. Hold vægge og vinduer enkle, med en enkelt farvefarve og grundlæggende persienner eller gardiner. Opsæt dine møbler for at opdele rummet i små områder, der kan føles som separate værelser. Hold det fri for rod og vær ikke bange for at ændre tingene ofte.

Anbefalede Valg af editor