Indholdsfortegnelse:

Anonim

Indbetaling af check - personlig eller løn - er ikke mulig på poststation. Hvis du er på et postkontor og har brug for kontanter med det samme, eller du ikke har en bankkonto, kan du bruge checken til at købe en postanvisning og derefter konvertere den til kontanter. Postanvisninger sælges på posthuset og skal være for det nøjagtige beløb, som checken er værd.

Postanvisninger er den bedste måde at få penge på på posthuset.

Trin

Køb en postanvisning ved hjælp af den check, du ønsker at betale kontant på dit lokale posthus. For at finde et postkontor i nærheden af ​​dig, skal du gå til usps.com, USA's postkontorets websted, klikke på "Find et postkontor" og indtast dit områdekode. Eller ring venligst til 800-275-8777.

Trin

Hvis du har købt postanvisningen i navnet på en virksomhed eller organisation, skal du have en form for identifikation, der viser, at du er repræsentant for det pågældende firma eller en organisation. Også, hvis postanvisningen er lavet til to personer, såsom "Tom og Laura", skal begge parter være til stede med identifikation.

Trin

Vis identifikation til tælleren eller medarbejderen, der hjælper dig og underskriver postanvisningen. De, der ikke kan underskrive deres navn, skal vidne, når de markerer postanvisningen.

Anbefalede Valg af editor