Indholdsfortegnelse:

Anonim

En hjemme sælger kan tilbyde et ejerfinansieret eller sælgerfinansieret pant, hvis han har haft svært ved at sælge et hjem ved hjælp af mere konventionelle midler, hvilket kan være tilfældet med specialegenskaber eller med en køber, der har problemer med at få finansiering. Kontrakten mellem køber og sælger beskriver alle aftalerne mellem de to parter. Selv om alt kan synes at gå glat gennem betalingsprocessen, kan det ændre sig, hvis sælgeren dør, før lånet betales.

Realkreditlån Note

Hvis køberen udførte et pantbrev til køb af hjemmet, hedder huset i køberens navn. Mens låntageren normalt er forbudt at tildele sine forpligtelser uden tilladelse, eksisterer disse begrænsninger generelt ikke for køberen. Medmindre realkreditlånet indeholdt en klausul om præcis, hvad der skete ved sælgerens død, ville realkreditlånet overføres til sælgerens ejendom, og køberen ville gøre sine betalinger til repræsentanten, indtil probateprocessen fastslog, hvem der ejede realkreditlånet.

Leje til eget

Et rent-til-eget arrangement er ikke så solidt. Forpligtelser i henhold til en kontrakt, der beskriver rent-til-eget arrangementet, skal stadig overføres til sælgerens arvinger. En mere uformel aftale kan dog skabe problemer. Med en husleje at eje, er hjemmet stadig navngivet i sælgerens navn. Hvis køberen ikke kan bevise at han har en lejeprisaftale, kan husets titel overføres til sælgerens ejendom og distribueres til sælgerne. Køberen vil være en lejer i dette tilfælde og udsættes for udsættelse med varsel i henhold til statsloven og miste eventuelle penge, han har betalt.

Specifikt kontraktsprog

Hvis en køber indgår et sælgerfinansieret realkreditlån, skal han sikre sig, at kontrakten, uanset hvilken form købet tager, har visse sprog til at beskytte ham, hvis sælgeren dør. I pantbrevet eller lejeprisaftalen skal det specificeres, at kontrakten er bindende for sælgerens efterfølgere og tilgodehavender, medmindre sælgeren ønsker at gøre pantopgørelsen ugyldig efter hans død. Hvis dette er tilfældet, ville køberen ikke skulle betale pantet efter sælgerens død.

Foretrukne Sælgerfinansieringsmetoder

En sælgerfinansieret ejendom, hvor titlen overføres til køberen, og sælgeren har en officiel pantseddel, der sikrer lånet, er det bedste arrangement for at beskytte køberens interesser. En sælger kan også sælge realkreditlånet til en forudbetaling kontant betaling i dette tilfælde også. Kontrakt-for-handling eller leje-til-egne ordninger udgør den største risiko for køberen og bør gennemgås omhyggeligt af en advokat for at være sikker på, at alle er beskyttet, hvis sælgeren dør.

Anbefalede Valg af editor