Indholdsfortegnelse:

Anonim

I Pennsylvania, som i de fleste stater, betaler du ikke moms, når du køber et motorkøretøj, men det gør du, når du beslutter dig for at leje et køretøj. Salgsskat anvendes til din månedlige betalingsfrekvens under hensyntagen til stat, amt og lokale priser. Staten omsætningsafgift i Pennsylvania er seks procent, men nogle amter og byer tilføjer en ekstra surtax til dette beløb.

I Pennsylvania skal du betale salgsafgifter, når du lejer et motorkøretøj.

Skatteprocent

Statens salgsskattesats for leasing af et motorkøretøj i Pennsylvania er seks procent. Nogle amter indfører dog ekstra surtaxer. For eksempel er satsen i Allegheny County syv procent, og i Philadelphia County er otte procent. Byen Philadelphia pålægger yderligere to procent, hæve satser i den by og amt - som er coterminous - til 10 procent.

Eksempel

Hvis du bor i Philadelphia City og County, er din skatteprocent 10 procent, der består af seks procent moms, 2 procent lokal fylde og 2 procent lokal byomsalgsafgift. Hvis din base månedlige leasing betaling er $ 400, vil du betale $ 40 i skat pr måned ($ 400 x 10 procent).

Skatopsamling

I praksis opkræver leasingselskabet skatten fra din månedlige leasingbetaling og overfører betalingen til de statslige skattemyndigheder. Det er Pennsylvania Department of Transportation, der samler motorkøretøjsomsætningsafgifter.

Sales Tax Credits

Hvis du har et indbygget køretøj på det tidspunkt du leaser, kan du være berettiget til momsskat for værdien af ​​indkøb. Du er stadig underlagt Pennsylvania momsafgift på køretøjets værdi, hvis du beslutter dig for at købe det ved afslutningen af ​​lejekontrakten. Generelt er det god praksis at læse det fine print, før du leaser et køretøj.

Anbefalede Valg af editor