Indholdsfortegnelse:

Anonim

American Motorcyclist Association, eller AMA, blev oprettet i 1924 for at beskytte motorcyklisters rettigheder. Det er den største motorcykelorganisation i verden. Målet med AMA er at fremme sikker og sjov motorcykel ridning for alle individer, hvad enten det er konkurrencedygtigt eller rekreativt. Lønnen til AMA motorcykel racers omfatter racer præmier, industri bonus præmier og sponsorater.

AMA motorcykel racers får betalt for at vinde løb og fremme gear.

AMA Racing Præmier

En del af en AMA motorcykel racerens løn kommer fra de præmiepenge, der blev vundet på hvert løb. Der er 17 AMA supercross løb i en racesæson, og hver enkelt udbetaler en anden pung. I 2009 var AMA supercross pung til 450-klassen en $ 12.000 udbetaling til vinderen, og en $ 550 udbetaling for rytteren, der sluttede 30. AMA supercross pung til 250-klassen var en $ 2500 udbetaling for en første finish og $ 230 for en position 30 finish.

Industri Bonus Award

En anden del af en AMA motorcykel racerens løn er penge modtaget fra industri bonus bonuser. Disse priser gives af virksomheder til ryttere, der bærer deres varer. Disse ryttere skal bære varerne under løbet og vise firmaets navn. I 1999 viste AMA Bonus Award-fortegnelserne, at den højeste industrielle bonuspris for en første finish var $ 7.800 i den fremragende raceklasse. Rytteren havde ret til denne bonuspris sammen med vinderens pung.

En endelig komponent til en AMA motorcykel racerens løn tjener penge gennem salgsfremmende sponsorater. For at få disse sponsorer skal racere sælge sig til sponsorer. De er nødt til at forklare sponsorer, hvordan de kan sælge deres produkter, samt opnå høj placering på løb, fordi sponsorer vil vise annoncer om, at racers bruger deres produkter placeret først. Tidligere har disse sponsorer indført yderligere totaler på $ 80.000 om året til racers, der bruger disse produkter.

Job Outlook

Enhver person kan blive en AMA motorcykel racer. Der er ikke en cap på antallet af individer, der kan race. For at kunne leve som racer skal en person imidlertid placere sig højt i rankingen. Dette er svært, fordi kun et par personer kan placere i et løb. Der er mange professionelle og ikke-professionelle løb i USA hvert år, hvor hundredvis af deltagere involveres. Udbetalingen i disse løb varierer generelt fra $ 12.000 til $ 230 pr. Løb. En person, der placerer 30 i hver af de 17 AMA-løb, vil kun lave omkring 3.910 dollar om året.