Indholdsfortegnelse:

Anonim

I stedet for at gå til dit lokale FHA-lånekontor kan du nu gå online og fuldføre hele FHA-låneansøgningen for din stat. Denne artikel vil give dig trinvise instruktioner om, hvordan du kan ansøge om et FHA-lån i din tilstand online.

Skridt til at ansøge om et FHA lån i din stat

Trin

KVALIFIERER FOR ET FHA LÅN OG GODKENDES.

Grunden til at blive forhåndsgodkendt for et FHA-lån er, at du ikke går igennem hjemmefindingsprocessen for blot at finde ud af, at du ikke kvalificerer dig til et FHA-lån. Så følg disse trin for at sikre dig, at du kvalificerer dig til FHA-lånet og i så fald fortsæt og udfyld den forud godkendte online FHA-låneansøgning.

Det første skridt i at ansøge om et FHA-lån i din tilstand online er at sikre, at du kvalificerer dig til et FHA-lån. Du kan gøre dette ved at gå til FHA-lånets kvalifikationsside på FHA-home-loans.com. Jeg inkluderet et direkte link til kvalifikationssiden i ressourcerne under denne artikel.

Trin

STARTING AF FHA LOAN ANSØGNING OM DIN STAT.

Dernæst, når du har læst FHA-lånets krav og kvalifikationer, og du er kvalificeret til et FHA-lån, skal du henvende dig til FHA-boliglån online ansøgning ved stat: http://www.fha-home-loans.com/fha_loan_preapproval. htm.

Jeg har også medtaget et direkte link til den online FHA forud godkendte låneansøgning i nedenstående ressourcer.

Trin

FULDNING AF FHA-GODKENDT LÅN ONLINE APPLIKATION.

Dernæst, nu hvor du er på FHA forhåndsgodkendte låneansøgningsside, rul ned og vælg den stat, du bor i. Nu vil du blive henvist til låneansøgnings startsiden for din stat, som vil blive ledet af udlåntræ.

Trin

GODKENDES FOR FHA-LÅNET.

Endelig, når du har udfyldt online FHA ansøgningen, får du et brugernavn og et kodeord. Tjek din konto regelmæssigt for at kontrollere status for dit FHA-lån. Du skal have et svar inden for 48 timer.

Anbefalede Valg af editor