Indholdsfortegnelse:

Anonim

Sådan bruges salt i vasken. Salt i vasken er en praktisk, ikke-giftig, billig løsning på flere almindelige problemer. Salt vil ikke bleges farve, sætte pletter eller beskadige stof, så det er et sikkert tøjtilsætningsstof. Brug disse nyttige tips til at tilføje salt til dit vasketøj.

Trin

Fjern prespiration pletter på hvide skjorter. Opløs 4 spiseskefulde salt i en kvart med meget varmt vand. Svamp opløsningen på pletten, indtil den forsvinder.

Trin

Vask nye håndklæder i saltvand. Tilsæt en kop salt til vask de første par gange, de nye håndklæder går gennem vasken for at indstille farven og forblive lysere længere.

Trin

Brug salt som tøjvask forbehandling, når du er væk fra hjemmet for at klare fedtpletter fra fødevarer som salatdressing. Mæt området med bordssalt og arbejde ind i stoffet for at absorbere så meget af pletten som muligt. Launder som sædvanlig.

Trin

Fjern gunk fra jernens metalsålplade. Stænk saltkrystaller på et tykt afsnit af avis lagt på strygebrættet. Varm jernet, sluk dampindstillingen. Kør jernet over saltet, indtil gorken stryges af pladen.

Trin

Behandl en frisk blodfarve ved at dække den med salt. Brug en ren klud og dab saltet med koldt vand, indtil et klump dannes. Arbejd det i pletten og fortsæt, indtil pletten forsvinder.

Trin

Fjern meldpletter fra tøj med en pasta citronsaft og salt. Spred pastaen over melduggen og sæt tøjet i solen for at tørre.

Anbefalede Valg af editor