Indholdsfortegnelse:

Anonim

Ingen har afsked med penge til trafikbilletter. Nogle gange er det bedste handlingsforløb at få det gjort hurtigt. Men hvis du har mistet citatet selv, kan du have svært ved at sikre, at din betaling bliver krediteret korrekt. Ikke bekymre dig - der er flere enkle måder at løse dit problem på.

Skriv dit kørekortnummer på din check for at sikre, at advokatkredsen krediterer din citat.

Trin

Ring til domstole for den jurisdiktion, hvor du har modtaget din citat. Bed hende om at se dit citatnummer ud på din kørekort, adresse eller socialsikringsnummer. Spørg også kontorist for den postadresse, du skal bruge til at sende din check til. Nogle retssystemer, såsom Maryland District Court, tilbyder gratis online databaser, du kan bruge til at kigge på dit citatnummer.

Trin

Bemærk det citationsnummer, du har modtaget på notatlinjen for din betalingskontrol. Hvis du har plads, skal du også medtage dit kørekortnummer.

Trin

Skriv en kort notat på et almindeligt stykke papir med angivelse af, at du mistede din citat, men domstolsforhandleren gav det til dig via telefon. Indtast dit navn, citatnummer, kørekortnummer, hjemmeadresse og telefonnummer, så den kontorist, der modtager den, kan finde din fil eller kontakte dig med spørgsmål.

Trin

Vedlæg din note og tjek en konvolut og mail til domstolens kontor.

Trin

Besøg domstolskonsulent på et amtstatshus, hvis du vil se betalingen krediteret og samle en kvittering. Vis dit kørekort og kontoristen skal kunne trække din fil og behandle en betaling på stedet.

Anbefalede Valg af editor