Indholdsfortegnelse:

Anonim

Mange mennesker modtager og sender penge online ved brug af internetbankkonti. Mens nogle mennesker vil bruge konti, der er knyttet til offlinebanker, vil andre bruge konti, der kun findes på internettet. En af de mest populære Internet Financial Services udbydere er PayPal. Millioner af mennesker bruger PayPal som en slags online checkkonto, hvor de kan indbetale penge og foretage betalinger. Brug af PayPal vil generelt ikke påvirke deres kredit score.

PayPal

PayPal-konti ligner kontrol af konti, idet folk kan indbetale penge til dem og derefter trække pengene tilbage, når det er nødvendigt. Selv om folk ikke skriver checks til deres PayPal-konto, kan de få PayPal-betalingskort. PayPal giver ikke sine kunder penge. Disse konti er ikke kreditlinjer og giver ikke folk mulighed for at tegne lån. Derfor vil de ikke blive noteret på en persons kredit rapport.

Kredit rapport

En kreditrapport er et dossier med oplysninger, som et kreditrapporterings bureau bruger til at beskrive en persons kredithistorie. Når en person tager ud eller betaler et lån, vises denne transaktion på kreditrapporten. Andre typer af finansielle konti, såsom kontrol af konti, opsparingskonti og internetkonti, som f.eks. PayPal, er ikke på kreditrapporter. Enhver vare, der ikke er medtaget i en kreditrapport, påvirker ikke en persons scorede.

Kredit score

En kredit score afhænger af de elementer, der er angivet på en persons kredit rapport. Resultatet er baseret på en formel, hvori disse elementer er angivet. En PayPal-konto vil ikke være på en persons kredit rapport og vil derfor ikke påvirke hans kredit. En långiver kan dog ønske at kende en potentiel låntageres finansielle aktiver, herunder hans online-konti, når han afgrænser, om låntageren kvalificerer sig til et lån.

Overvejelser

Den eneste måde, som en PayPal-konto kunne påvirke en persons kredit score ville være, hvis personen overdrev på kontoen og efterlod en negativ saldo. Mens personen ville have en chance for at betale kontoen, hvis han undlader at gøre det rettidigt, så kan PayPal måske rapportere gælden til et kreditrapporterings bureau, hvilket ville medføre en nedgang i personens score.

Anbefalede Valg af editor