Indholdsfortegnelse:

Anonim

For nogle nysgerrige grunde, når vi diskuterer emnet penge, er bogstavet "K" kommet for at repræsentere ordet "tusind". K er et universelt symbol for "tusind", når det er knyttet til et tal i forhold til en sum penge. Derfor vil en 9K løn blive oversat til at betyde en $ 9.000 løn.

En 9K løn udgør $ 9.000 i årlig kompensation.

Definition

Bogstavet "K" står for Kilo. Det er en forkortelse for Kilogram, som er 1.000 gram. Det repræsenterer også en mængde på 1.000 varer eller enheder. I monetære termer står K for $ 1.000, hvilket betyder 9K står for $ 9.000.

Bruttoløn

Løn er normalt angivet i form af årlig løn. Det betyder at tjene en 9K løn ville udgøre en ugentlig brutto lønseddel på omkring $ 173, eller månedlig bruttoløn på $ 750.

Skatter

En person med en 9K-løn ville få en pause fra Uncle Sam i form af en standardfradrag på $ 5.700. Det betyder, at deres skattepligtige indkomst kun vil være 3.300 dollar. En 9K løn vil også sætte dem i den laveste skattekonsol, hvilket er 10 procent. En 9K løn ville kræve føderale skatter på omkring $ 330 om året, eller omkring $ 6,35 om ugen.

Lav løn

Ved en definition er en 9K løn en lav løn. Det er sandsynligvis, at en person med en 9K-løn ikke kan leve alene og være selvforsynende. Nogen der tjener en 9K-løn vil sandsynligvis være nødt til at dele boligareal og udgifter sammen med sin ægtefælle, hans forældre, andre familiemedlemmer eller venner.

Anbefalede Valg af editor