Indholdsfortegnelse:

Anonim

Uanset hvor meget eller hvor lidt penge du har, er det vigtigt at holde øje med din bankkonto balance. Når man skrev checks var den populære betalingsform, var det relativt nemt at spore saldi. Men med betalingskort, ATM udbetalinger og automatiske elektroniske betalinger, bemærker saldoen i din checkbook en gang om måneden muligvis ikke tilstrækkelig. Hvis du har en Citibank konto, kan du tjekke din saldo online når som helst på dagen eller natten.

Du kan tjekke din saldo online.

Trin

Åbn din internetbrowser og gå til Citibank.com. Klik på knappen "Log på til din konto" øverst på siden og vælg "Banking" fra listen.

Trin

Klik på knappen "Indstil onlineadgang" midt på siden. Indtast dit Citibank ATM kortnummer og PIN, sammen med dit Citibank kontonummer og klik på "Fortsæt."

Trin

Vælg et brugernavn og kodeord, der skal bruges sammen med din online bank. Sørg for at vælge et kodeord, der er svært for andre at gætte, men det er nemt at huske.

Trin

Gå tilbage til Citibank.com hjemmeside og klik på "Log på på din konto." Vælg "Banking" fra listen.

Trin

Indtast dit brugernavn og adgangskode, og klik på "Log på". Klik på din bankkonto for at gennemgå din saldo og de seneste transaktioner.

Anbefalede Valg af editor