Indholdsfortegnelse:

Anonim

OnStar er en sikkerhedsanordning, der er installeret i de fleste nye GM-køretøjer, samt nogle ældre køretøjer. OnStar-tjenesten tilbyder håndfri opkald, en nødknap og en øjeblikkelig forbindelse til en OnStar-konsulent for en række tjenester. Hvis du er interesseret i at abonnere på OnStar-tjenesten, eller hvis du er en nuværende abonnent, kan du muligvis spare en smule penge på abonnementsgebyret.

Række af GMC køretøjer på bil lotcredit: Justin Sullivan / Getty Images News / Getty Images

Trin

Spørg din bil sælger for en OnStar rabat, hvis du køber et nyt køretøj, der leveres med OnStar. Du kan forhandle det til prisen på dit bilkøb ligesom alt andet.

Trin

Ring til OnStar kundeservice på 888-466-7827, hvis du er nuværende abonnent og anmode om en rabat. Kundeloyalitetsafdelingen ærer typisk et rabattilbud på $ 148 i 14 måneder fra februar 2011.

Trin

Få et job hos GM, hvis du er kvalificeret til åbne positioner i dit område. GM-webstedet (se Ressourcer) viser de nuværende åbne positioner hos virksomheden. Fra februar 2011 sparer GM Family First-rabatten dig 25 procent på et 2007-modelår eller nyere køretøj. Ældre køretøjer har også rabatter.

Anbefalede Valg af editor