Indholdsfortegnelse:

Anonim

Frimærkerne og oprettelsen af ​​nye og varierede frimærker startede simpelthen, men er blevet komplekse i løbet af de 150 plus år. I de senere år har nogle frimærker og forpostede postkort ikke vist en værdi på frimærket. Du kan bestemme porto-værdien og bruge ubrugte poststempler uanset deres alder.

Trin

Se den nationale posthåndbog, der leveres af den amerikanske posttjeneste. Quick Service Guide 604a viser billeder af nondenomineret porto (se Ressourcer).

Trin

Gennemgå de frimærker, der ikke har nogen angivelse. I 1978 startede posttjenesten ABC-serien. A-stempelet var ørnen på en konvolut med en værdi på 15 cent. B-stempelet blev udstedt i 1981 med samme udseende som A-stempelet, men med bogstavet B og en værdi på 18 cent. B-postkortet udstedt på samme tid havde ikke en begyndelse, men var ellers det samme ørnstempel med en pålydende på 12 cent. C-stemplet konvolutspørgsmål ankom i 1981, bragte samme ørn i flyvning og en 20-cents værdi. Sidste gang ørnen optrådte på denne porto var for D-stempelet, udstedt i 1985 på en kuvert på 22 cent. Jordstemplet var E, udstedt i 1988 til 25 cent. F havde to designs - en tulipan og et flag - begge udstedt i 1991 ved 29 cent, og til at ledsage F var et "makeup stempel" til 4 cent.

G bar det amerikanske flag design og havde tre formater. Der var en 20-cent postkort pris, en 25-cent præsorted førsteklasses pris og en 32-cent for amerikanske adresser alene. G makeup frimærket har en due og er værdsat til 3 cent. Onkel Sams hat er på H-stempelet udstedt i 1998 til 33 cent. Der var også et H makeup frimærke på 1 cent, med en rooster vejrfløjte.

Trin

Se efter semi-post frimærker. Det mest kendte frimærke i semi-postserien er brystcancerstemplet, "Fund the Fight, Find the Cure", udstedt i 1998 på 40 cent, med 32 cent for porto og otte cent for brystkræftårsagen. I 2002 udstedte posttjenesten "Heroes of 2001" med en postværdi på 37 cent og en købspris på 45 cent. "Stop Family Violence" havde et frimærkeværdi på 37 cent og en pris på 45 cent. Disse frimærker hjælper med at finansiere årsagen på frimærket. Brystcancerstemplet er tilgængeligt på 55 cent i 2010, med 44 cent i postværdi.

Trin

Find for evigt frimerker med Liberty Bell. Køb disse frimærker til en værdi, og brug dem som førsteklasses porto på en 1-oz. brev til enhver tid. De kræver ikke et "makeup stempel" eller ekstra omkostninger. Disse frimærker, der først blev udstedt i 2007, er fortsat tilgængelige til den nuværende første klasse porto.

Trin

Find andre posttjenestefrimærker uden betegnelse markeret på ansigtet. Der vises andre i Quick Service Guide, der ikke længere er tilgængelige på posthuset, men kan bruges, hvis du har nogle. Disse omfatter nogle julemissioner, de antikke legetøj i fire versioner udstedt i 2002 på 37 cent og et 41-cent amerikansk flag udstedt i 2007.

Anbefalede Valg af editor