Anonim

Har du termitter? Hvis du har mudder, der fører op fra det snavs, der ser sådan ud på dit fundament, har du termitter. Denne artikel beskriver en metode til at slippe af med termitterne selv hurtigt og billigt. Ingen eksterminator nødvendig.

Viser nogle termitstier

Borsyreflasker

Dette billede viser to typiske flasker borsyrepulver, der vil dræbe termitter. Der er sandsynligvis mange andre produkter tilgængelige på markedet. Borsyre er blot en prøve. Selv om de angiver, at dette produkt er beregnet til at dræbe roaches og andre insekter, vil borsyre også eliminere termitter.

Anvendelse af pulveret

Som vist på billedet skal du skrabe ud muddersporet og placere en lille bunke borsyre ved bunden på jorden, så termitterne skal krybe igennem den. Normalt er borsyre et hvidt pulver. Hold øje med dit fundament for et par dage på udkig efter flere mudder til at springe op. Det er almindeligt for andre stier at springe op, da termitterne kigger efter alternative ruter. Bliv ved med at skrabe stierne af og hælde borsyren op. Om et par dage vil termitterne være døde, og stierne vil stoppe. I dette tilfælde tog det omkring en uge for stierne at stoppe.

Viser pulveret langs fundamentet

Sæt det hele omkring dit fundament, hvis du skal. Når termitterne er væk, kan du vaske pulveret ud med slangen. Ellers vil det ikke gøre ondt for bare at lade det være at afværge andre insekter, der kan være omkring.

Anbefalede Valg af editor