Indholdsfortegnelse:

Anonim

Mange mennesker rundt om i verden bruger MoneyGram til at overføre penge til forretningsmæssige og personlige transaktioner. Tjenesten ligner Western Union, men anses generelt for at være mere fleksibel og forholdsvis prissat under de fleste omstændigheder. Med mere end190.000 steder rundt omkring i verden og partnerskaber med flere større købmænd og rabatbutikker er bekvemmelighed en af ​​hovedårsagerne til, at tjenesten er så populær. Uanset hvor du ser det sorte og røde logo, er det et ret sikkert bet, at du vil kunne betale regninger, overføre penge og kontante checks.

kredit: Stockbyte / Stockbyte / Getty Images

Trin

Find en betalingssted i nærheden af ​​dig. Den nemmeste måde at gøre dette på er via telefon eller med "Find Us" -funktionen på MoneyGrams hjemmeside. Du kan enten gå til moneygram.com og klikke på "Find Us" i øverste venstre hjørne eller ring (800) MoneyGram.

Trin

Indtast dine placeringsoplysninger. Begge tjenester fungerer på samme måde, så indtast navnet på byen og din postnummer ved at bruge tastaturet på computeren eller ved at sige oplysninger til operatøren.

Trin

Du vil få en liste over steder. Vælg den mest bekvemme og gå derhen.

Trin

Når du er på plads, skal du skrive dit navn til det udpegede felt på bagsiden af ​​afkrydsningen og vente i kø for næste tæller.

Trin

Giv tælleren checken og dit udstedte ID, og ​​hun vil kunne gennemføre din transaktion.

Anbefalede Valg af editor