Indholdsfortegnelse:

Anonim

Kontokontroller, der ofte kaldes starterchecks, gives til kunder af banktællere. De bruges primært, når en person åbner en ny checkkonto. En bank giver også kontokontroller til kunder, når de løber tør for regelmæssig kontrol. Kontokontrol har stor svindel, og institutionerne bør være forsigtige, når de accepteres.

Beskrivelse

En kontokontrol er en tom check, der ikke indeholder et checknummer, en persons navn eller adresse. Mange kontokontroller har også ikke et kontonummer, der er trykt på dem. Kontokontrol har bankens rutingsnummer på bunden af ​​checken.

Anvendelser

Hvis en kunde løber tør for kontroller og har brug for en med det samme, kan banken give kunden en modregning. Sommetider afskriver banken kundens kontonummer i bunden, andre gange skal kunden skrive det ind. Når en person åbner en ny kontokonto, giver banken normalt en lille bog af kontokontrol. Det kan indeholde cirka fem til ti kontokontroller og kaldes ofte starterchecks. Disse checks indeholder kundens kontonummer og bankens rutingsnummer, men kundens navn og adresse er ikke trykt på dem.

Behandle

Når en kunde bruger en kontokontrol, skal kunden udfylde sit navn og adresse. Han kan også udfylde sit telefonnummer, kørekortnummer eller socialsikringsnummer. Kunden skal også vælge et afkrydsningsnummer for hver skrevet skrift, som er håndskrevet øverst på checken. Så snart en kunde åbner en checkkonto, bestiller banken typisk officielle checks for kunden. Når disse ankommer, skal kunden ødelægge eventuelle resterende kontokontroller og begynde at bruge den officielle kontrol. Den officielle kontrol har kundens navn og adresse trykt på dem. De har også bankens rutingsnummer, kontokontonummer og er i sekventiel nummerrekkefølge.

Problemer

Mange detailsteder vil ikke acceptere kontokontroller, fordi de ikke er officielle checks. Typisk accepteres kontokontrol for betalinger fra utility-virksomheder og låneselskaber. Mange modtagere af kontokontrol føler, at der er en højere risiko, når man accepterer disse typer af checks, fordi personen ikke har en etableret konto endnu. Nogle pengeinstitutter, herunder Post Office Employees Federal Credit Union, tilbyder præprintede checks for at undgå dette problem.

Anbefalede Valg af editor