Indholdsfortegnelse:

Anonim

Et postnummer er et nummer tildelt en postadresse for at gøre sorteringspost lettere. Det kaldes også postnummer og postnummer. Hver ejendom har et postnummer knyttet til det. Den amerikanske postvæsen opretholder en database over alle postnumre i USA, og databasen er tilgængelig via USPS-webstedet (USPS.com). For at finde et postnummer er det bedst at kende ejendomsadressen. Hvis du ikke kender ejendomsadressen, bliver dine resultater mindre pålidelige.

At finde postnummeret for en ejendom udføres via den amerikanske posttjeneste.

Trin

Gå til USPS.com og vælg knappen øverst til venstre, der siger "Find en postkode".

Trin

Indtast adresse, by og stat for ejendommens postnummer du leder efter. Tryk "Send". Resultaterne viser den officielle postadresse. Posthusets hjemmeside kræver en nøjagtig kamp for at returnere resultater. Hvis du ikke kender den nøjagtige adresse på ejendommen, du undersøger, er det bedst at bruge lokale registre.

Trin

Gå til din amter skattekonsulent eller revisors hjemmeside, hvis du ikke kender den nøjagtige adresse på den ejendom, som du vil finde et postnummer på. De fleste ejendomssøgninger på disse websteder returnerer brede resultater, hvis en nøjagtig adresse ikke er angivet. For eksempel, når du går til Franklin County revisors ejendomssøgning og indtaster ordet "Main" i søgefeltet, vil alle ejendomme med ordet "Main" i deres adresse blive returneret. Søgeresultaterne returnerer de juridiske adresser på egenskaberne, og disse kan bruges til at bestemme postkoder ved at følge ovenstående trin.

Anbefalede Valg af editor