Indholdsfortegnelse:

Anonim

Store kvitteringer kan være et vigtigt bevis på køb, du hævder som fradrag på dine skatter, eller de kan være en fascinerende oversigt over familiens historie. Hvorvidt kvitteringerne er til en diamantforlovelsesring, en ny computer eller en ny bil, undertiden skal kvitteringerne fra købene bevares. For at bevare butikskvitteringer skal du følge retningslinjerne for korrekt opbevaring og sikker håndtering af papirbevarelse. Hold kvitteringerne væk fra lys og fugtighed, og følg de grundlæggende retningslinjer for opbevaring for at holde vareindtægterne bevaret på ubestemt tid.

Bevar butikskvitteringer med syrefri opbevaring for at gøre disse mindesmærger sidst.

Trin

Skriv navnet på butikskvitteringen eller en anden identificerbar etiket på forsiden af ​​en syrefri konvolut med blyanten. Brug en blyant, fordi de fleste blækpenne indeholder blæk, som er vandopløseligt og vil falme. Hvis kvitteringen er fra en specificeret fradrag, bemærk dette på konvolutten (sammen med året), så du nemt kan identificere den og finde den i fremtiden.

Trin

Anbring hver butikskvittering i den forberedte konvolut. Placer ikke mere end en kvittering i hver konvolut.

Trin

Lav en tilsvarende konvolut for hver kvittering, du bevarer.

Trin

Opret syrefri filmapper til konvolutterne. Placer lignende kvitteringskuverter sammen i filmapper. For eksempel skal du placere konvolutter, der indeholder købskvitteringer for husholdninger, alle sammen i en filmappe, der er mærket "Husholdningskøb."

Trin

Placer mapperne i en syrefri kasse. Pas på ikke at placere for mange eller for få mapper i boksen. Hvis du overpakker en boks, kan mapperne blive foldet eller bøjet. Hvis du pakker en kasse under, kan papirerne ikke sidde ordentligt i kassen og kan krølle over tid. Brug spacerbrædder til at placere mapperne omhyggeligt i æskerne, hvis det er nødvendigt. Luk boksen sikkert.

Trin

Anbring opbevaringsbokse på et tørt, køligt og mørkt sted. Et mørkt skab på et klimatiseret værelse ville være et ideelt sted at placere disse opbevaringsbokse.

Anbefalede Valg af editor