Indholdsfortegnelse:

Anonim

Uanset om du har modtaget det som gave eller købt det selv, et Walmart gavekort leveres i to former - plastisk og elektronisk. Du kan bruge plastiske og elektroniske gavekort med et personligt identifikationsnummer på ethvert:

  • Walmart butik
  • Walmart tankstation
  • Sam's Club butikker
  • Walmart.com
  • Samsclub.com

Nogle gavekort kommer ikke med en PIN-kode; Disse kort kan kun bruges på en fysisk Walmart eller Sams Club butikker.

På lager

Når du tjekker ud, skal du skubbe dit gavekort eller få kasseren til at trække det for dig. Hvis du vil bruge et elektronisk gavekort i en Walmart eller Sams Club butik, skal du udskrive det og bringe det med i dig. Kassereren indtaster dit kortnummer for dig. Hvis du ikke har nok penge på dit gavekort til at dække købet, skal du give en anden form for betaling for at gøre forskellen op.

Online

For at foretage et køb online tilføjes hvert enkelt produkt til din online indkøbsvogn. Når du checker ud, på betalingssiden, vælg "Brug en Walmart Gavekort" mulighed for betaling og indtast kortnummer og PIN-kode.

Benzinstationer

På en Walmart-tankstation skal du vælge indbetalingsindstillingen på pumpen, pump din gas, og derefter tage dit kort til kassereren for at afslutte transaktionen. Hvis du vil bruge det elektroniske gavekort på en Walmart-tankstation, skal du tage udskriften ud af kuponen til en Walmart butik og bytte den først til et plastkort. Brug derefter plastikkortet til pumpen.

Anbefalede Valg af editor