Indholdsfortegnelse:

Anonim

Hold dig øverst på saldoen på din konto for straks at afhjælpe uoverensstemmelser og for at sikre, at du har tilstrækkelige midler, når du planlægger at foretage en transaktion. Brug teknologi til at holde dig ajour med aktiviteter på din konto, eller når du er på farten men også etablere en rutine for at kontrollere dine udsagn, der ankommer i posten. Det tager et par minutter at kontrollere din balance, men det er nemt og værd at gøre.

Finansiel frihed begynder med en regelmæssig rutine for at kontrollere din bankkonto.

Hold øje med din kontoaktivitet.

Scan din kontooversigt. Kontosammendraget står øverst på din kontoudskrift og kan være tilstrækkeligt, hvis din tid er begrænset. Det viser dine debitter, kreditter, renter, tidligere og nuværende saldi. Husk at kontoudtog dækker et bestemt tidsrum, så vær opmærksom på eventuelle checks, der er skrevet uden for denne tidsperiode. Vær også opmærksom på eventuelle uoverensstemmelser med din konto i forhold til din saldo og / eller transaktionsgebyrer.

Lær dine børn om bank og budgettering.

Brug internetbankværktøjer. Slut din mobiltelefon til din bankkonto. En person, der altid er på farten, har muligvis ikke mulighed for at sidde foran en computer for at kontrollere sin kontosaldo. Det er her teknologien bliver et reelt aktiv. Indstil påmindelser for at advare dig, når din konto bliver lav. Når du får en advarsel, kan du straks kontakte din bank for at kontrollere din konto og / eller foretage et depositum.

Åbn din mail, så snart den er leveret.

Gennemgå dine kontoudtog. Åbn din mail, så snart den er leveret. I denne situation er timing alt, fordi banken undertiden vil afvise afvigelser, hvis de ikke rapporteres rettidigt. Normalt, hvis en fejl er rapporteret uden for en 60-dages periode, forsøger banken ikke at rette fejlen.

Trin

Sørg for, at dine kreditter og debiteringer falder sammen med dem, du har rapporteret i din checkbook og online. Herudover åbner og gennemgår dine kontoudskrifter dig i rutinen for kontrol af din konto. Det holder også dine poster synkroniseret med bankens opdaterede aktivitet vedrørende din konto.

Anbefalede Valg af editor