Anonim

kredit: @ kayasoleia / Twenty20

Der er en grund til, at den ikoniske sang "California Dreamin" "ikke handler om, siger Indiana. Dejlige som Hoosier State er, det har ikke helt samme touch af stjernekvalitet, forsigtigt svajende palmer og efterspurgte livsstil. Men når det kommer til stater, ville vi rent faktisk flytte til, Californien er den, vi forsøger at flygte.

Det er ifølge den seneste LendingTree migrationsundersøgelse, der analyserer realkreditlånsanmodninger om at komme op med sine 50-state rangeringer. Nogle lokaliteter virker som oplagte valg: Florida er for eksempel den mest eftertragtede stat, ikke mindst fordi pensionister landsdækkende elsker at sparke derude. Texas, den næststørste kontinentale stat efter område og befolkning, bevarer de fleste af dens beboere; det gør Michigan også. Men når du justerer for befolkningens størrelse vælger en anden sydlig stat Florida for popularitet.

I South Carolina var "mortgage loan requests" 52 procent større end foreslået af sin andel af den nationale befolkning ", ifølge LendingTree. Det er selvfølgelig ikke den eneste måde at måle input og output på for statsbefolkningen. United Van Lines udgiver også statistikker om, hvor vi kan lide at være, og i 2017 søgte movers mere nordlige climes, som Vermont, Idaho og Oregon. I oktober, Business Insider sammenlignet staternes økonomier, mens WalletHub har tjekket dyrevelfærd og generel lykke.

Der er flere måder at bestemme, hvilken tilstand du vil lave, men en ting var meget tydelig fra LendingTree's data: Vi flytter normalt ikke så langt fra, hvor vi var. De fleste interstate bevægelser var til tilstødende stater. Måske skulle Indiana være klar til nogle nye ansigter.

Anbefalede Valg af editor