Indholdsfortegnelse:

Anonim

Turning 16 er en milepæl fødselsdag for mange teenagere, og en uforglemmelig fest kan gøre en sådan lejlighed endnu mere meningsfuld. Mens din teenager måske ønsker at kaste en stor fødselsdag bash, at hendes venner vil rave om i måneder, kan du måske ikke eller villige til at komme op med den slags kontanter, som en sådan fest måtte kræve. Men du kan smide en stor men billig 16 års fødselsdag, som din teenager og hendes venner vil nyde.

Du kan planlægge en mindeværdig 16 års fødselsdag på et budget.

Trin

Kommuniker med din teenager om hvad han forestiller for sin 16 års fødselsdag. Mens nogle teenagere måske vil invitere hele skolen, kan andre måske bare have en lille fest med et par familiemedlemmer og nære venner. Taler med din teenager, før du planlægger en fest, hjælper med at skabe realistiske forventninger til festen, baseret på et begrænset budget. Kommunikation hjælper også dig med at forstå, hvilket aspekt af festen der er vigtigst for din teenager, såsom lokalet, antallet af mennesker, musikken eller et unikt tema.

Trin

Involver øjeblikkelige og udvidede familiemedlemmer i planlægningen af ​​festaktiviteterne. Din teenagers favorit tante kan være villig til at hjælpe med madlavning eller åbne hendes hjem til festen, så du behøver ikke at ansætte en caterer eller leje et mødested. Jo flere venner og familiemedlemmer, der er villige til at hjælpe, jo mere kan du trimme dit budget.

Trin

Send email invitationer. Teenagere kommunikerer primært via tekst og e-mail, og ved at sende elektronisk kommunikation om festen sparer du prisen på papirinvitationer og frimærker til at sende dem. Du vil muligvis gerne sende et begrænset antal papirinvitationer til ældre familiemedlemmer.

Trin

Begræns gæstelisten. Mens din teenagere måske ønsker at invitere hele skolen, skal du fastsætte en grænse, så du kan styre omkostningerne, især mad. Dette giver også en mere intim og eksklusiv følelse til din teenagers parti.

Trin

Hold det enkelt, men kreativt. Formålet med en fest er at sørge for at gæsten har det godt. Sjove aktiviteter, god musik og mad, som gæsterne nyder, behøver ikke at koste mange penge.

Trin

Køb forsyninger og grab taske gaver i dollar butikken. Køb mad i løs vægt på rabat eller lagerbutikker som Costco eller Sam's Club.

Anbefalede Valg af editor