Indholdsfortegnelse:

Anonim

Bankudkast er en sikker metode til at overføre penge i ind-og udland til personlige og forretningsmæssige forhold. Bankudkast kan kun deponeres på en konto, der ejes af modtageren. I modsætning til en check overføres pengene øjeblikkeligt ved indbetaling. Internationale banker behandler verificerede bankudkast som om de blev foretaget lokalt. Ved afsendelse af bankudkast meddeler modtageren, at der ikke er nogen chance for, at udkastet kan gå tabt eller stjålet.

I modsætning til checks svarer bankudkast til kontanter.

Trin

Tjek din bankkonto saldo før du beder om et bankudkast. Din bank vil kun oprette et bankudkast, hvis du har alle de disponible midler på tidspunktet for udkastet. Kontroller, at du ikke har nogen ventende transaktioner på din konto.

Trin

Besøg din bank og bede om at oprette et bankudkast. Din bank kan også have et onlineudkast til tjeneste, hvorfra du kan sende penge. For at oprette et bankudkast har du brug for dit kontonummer, identifikation, mængden til udkast og navnet på den person, der modtager udkastet. Hvis du sender udkastet online, skal du også modtagerens adresse. Banker opkræver normalt et gebyr på et par dollars for bankudkast. Telleren udskriver en papirstop, der ligner en check og leverer den til dig. Hvis du sender udkastet online, sender banken udkastet på dine vegne. Kontroller, at modtagerens navn på udkastet stemmer overens med navnet på den person, du sender udkastet til.

Trin

Send bankforslaget til modtageren, hvis du ikke brugte en online metode. Spørg om forsendelsesforsikring i tilfælde af at udkastet går tabt. Uden forsendelsesforsikring kan du miste hele beløbet, hvis der er en postforsinkelse. Når modtageren har tegnet for udkastet, kan hun deponere det på sin bank. Dit bankudkast arbejder på internationale banker.

Anbefalede Valg af editor