Indholdsfortegnelse:

Anonim

Superbike racing er en sport, der involverer motorcykel racing. Selvom det ikke er så populært som NASCAR, der involverer bilkørsel, vokser dets popularitet, og begivenheder som Superbike World Championship udsendes på ESPN. Superbike racers gør ikke så meget som andre professionelle atleter, men deres løn fra sponsorer og større mærker, at købsteam kan i det mindste nå seksfems lønninger.

Gennemsnitlig løn

Superbike racing er en tilskuersport, der trækker tusindvis af deltagere. Derfor viser Bureau of Labor Statistics den gennemsnitlige løn for atleter i tilskuersport på $ 104.470 årligt i 2010. En august 2010 for Visor Down siger, at superbike racers lønninger er nede stort set på grund af den økonomiske recession. Alligevel tilføjer artiklen, at kun få få betragtes som velhavende for deres indtjening i sporten, men lønningerne er i overensstemmelse med bureauets tal.

Et nærmere udseende

Lønnen til en superbike racer kan variere fra halvfems løn til millioner. Mens en rookie i 2009 som Regis Laconi kan tjene omkring $ 105.000, modtager veteran Troy Bayliss og Max Biaggi $ 2 millioner pr. Sæson ifølge en artikel fra januar 2009 til Asphalt & Rubber.com. En anden racer, Anthony West, tjente $ 800.000 i 2008, ifølge artiklen.

Strukturen

De øverste racere er privilegerede til at arbejde i sports topkonkurrencer som Superbike World Championshio og MotoGP, hvor penge fra sponsorer og indtjening fra gevinster er større. Det koster hold flere millioner dollars at konkurrere i disse konkurrencer og kan koste dem endnu mere for ikke at konkurrere. I tilfælde af at en kontrakt er brudt, ville det være nødvendigt at refundere sponsorer og tabe de flere millioner dollars brugt til at udvikle en cykel. (Kawasaki brugte 5 millioner dollars til at udvikle 2009 ZX-RR). Et top-fly-hold som Kawasaki kan bruge så meget som $ 46 millioner til en sæson af racing. Dette inkluderer at betale sine to ryttere, Marco Melandri og John Hopkins henholdsvis $ 8 millioner og $ 4 millioner. Begge har også pit medlemmer, som omfatter ingeniører og teknisk support besætning, der delvist betales af $ 9 millioner sponsorering fra Monster Energy.

Lønhistorie

En artikel fra August 2010 for "Racer" rapporterede, at Ducati-holdet havde skåret sit Superbike World Championshio-hold. Således ville racere til truppen ikke blive betalt for deres arbejde i en af ​​sportens største begivenheder. Artiklen tilføjer, at dette var resultatet af Ducati-holdets indsats for at rekruttere Valentino Rossi, en af ​​de mest populære superbike racere i verden.

Anbefalede Valg af editor