Indholdsfortegnelse:

Anonim

Staten Pennsylvania behandler et fremstillet eller mobilt hjem, der ikke er fastgjort til fast ejendom som personlig ejendom, som et køretøj. Derfor udstedes en titel til det fremstillede hjem. Et enkelt bredt hjem har en titel og en dobbelt bred har to, en for hver side. Hvis du mister din titel, kræver Pennsylvania Department of Transportation (DOT) dig at udfylde en ansøgning og betale det gældende gebyr for en erstatningstitel.

Et fremstillet hjem er bygget på en fabrik og transporteret til en hjemsted.

Trin

Udskriv MV-38O "Application for Duplicate Certificate of Title by Owner" ved at bruge ressourcelinket nedenfor.

Trin

Udfyld Pennsylvania DOT-ansøgningen ved at indtaste dit originale titelnummer, køretøjets identifikationsnummer, navn, adresse og Pennsylvania kørekortnummer.

Trin

Markér afkrydsningsfeltet på applikationen "Lost / Destroyed" og giv grunden til den duplikat Pennsylvania mobile home title.

Trin

Tilmeld ansøgningen i nærværelse af en notar. Har personen noter ansøgningen og anbring forseglingen. Indtast dit telefonnummer i blanket, der findes nederst i applikationen.

Trin

Send den udfyldte ansøgning sammen med en check eller postanvisning, der er foretaget til ordren fra Commonwealth of Pennsylvania for 22,50 dollar til:

PA Department of Transportation Bureau of Motor Vehicles Harrisburg, PA 17104-2516

Anbefalede Valg af editor